Thursday, 22 March 2012

Salam Khamis


Pejam celik pejam celik hari ni dah Khamis..
cepatnya masa berlalu..
pantas macam keretapi express kan..heee..
keretapi yg sesuai sebab my Daddy kerja ketapi..hehe...
update kelmarin..
dalam pukul 4:00 petang aku pergi main badminton..
lawan dengan staff ofis jugak..
malang aku kalah..
wakaka..
tapi still manitain lah dengan pakai jeans main 
sebab malas nak balik rumah tukar seluar..
tapi bkuan tu yang penting..minggu depan aku cuti..
heee..
nak balik Perlis lah dah lama tak balik...
so blog ni akan bersawang lagi..
huhu...
kalau ada masa nanti aku BW sebab itu mmg hobi aku ...
hehehe..



p/s : tak sabar nak balik perlis..;-(..boleh rest jap dari kesibukan kat sini..

12 comments:

~ Mr Ej ~ said...

ade ker patut maen pakai sua jeans..ish2

are_lin@yu said...

~ Mr Ej ~ :itulah pasal..smngt kerja smpai ke glnggang..haha

CikFi said...

selesa ke pakai sua jean??
ayookkk jauh nyer balik perlis...
itot leh?

are_lin@yu said...

CikFi : itu yg klh tu cikfi..hehe..tdk mst mng..jom ikut..nk krm pa pe pn blh..;-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hebat en bdminton ea..

tc tau balik ke Perlis tu..

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI ;hehe hbat sgt miss yui smapai klh..tq ye..

NOOR FATIN said...

selamat balik ke perlisss!!

jangan lupa update blog nanti ye :P

takecare ayu :)

are_lin@yu said...

Noor Fatin : tq fatin..hehe..ok nti ayu update..;-)..tket bas pn xbli lg nk blk..hehe

~ Mr Ej ~ said...

adehhh....hang buat hasungguh noh...aduuuyaaaiiii...hukhukhuk...
boleh plak blari dengan jeans tuh..xberat ker ?

M@W@R Q@SeH said...

take care ayu...moga slmt smp...

Wanieys Hashim said...

tc balik perlis...singgah ler umah wanieys..berjiran jer wanieys d kedah heheeee

Dabel Aa said...

org perlis kaaa hehehe