Wednesday, 21 March 2012

haaaahhh terkejut aku..Biar betul ni????


korang terkejut tak???aku terkejut ni..
tadi aku tengok follower aku 187..
then aku masuk blog Ben Ashaari komen kat entry terbaru belaiu lah kan..
sebab kalau aku tak komen pun 
tiap2 ari mesti aku masuk baca..hehe..
then follower aku jadi 188..
nak tau sapa?pelat perlis cikit yer..
getaq aku tulis enrty ni..
Ben Ashaari follow aku...
fuhhh terkejut lah..
yelah blogger baru macam aku di follow blogger famous amous..hehe..
Tq En Ben a.k.a Abg Ben..
mcm2 aku panggill..
hentam jelah kan Bro..
hehe..


p/s ; sebelum ni sllu cerita kat Mr Anip jer pasal Abg Ben ni..tak sangka lak dia follow..hehe..tq Abg Ben...

13 comments:

LoveJean said...

oklah tu abg ben follow......
=D

are_lin@yu said...

LoveJean : terkejut sebenarnya..blog xsbrapa pn..huhu..;-)

NOOR FATIN said...

ben ashaari pn ada follow saya dulu.. lama dah la. penah jugak buat entry mcm ni :P

are_lin@yu said...

Noor fatin: teruja kan..hehe...blogger famous kn..hehe

Wanieys Hashim said...

blogger pemes follow best larh heheee

are_lin@yu said...

Wanieys Hashim : terkejut sbnarnya waniey..hehe..blog pn br lg..;-).

Cik Adieb said...

hehe,dan sy mybe followers ke 190 :D

Misz Mieza said...

Wahhh! Mabeles ah! Brader Ben bile nak follow blog kite plak? Da lama kite follow brader tau.. Hehehehe.,

are_lin@yu said...

Cik Adieb : tq Cik Adieb nti ayu terjah blog yer..hehe..keep in touch..

Misz Mieza : hehe terkejut sbnrnya MM..tiba2 jer blogger famous msuk sni..hehe..keep in touch yea..;-)

bebeldotsorang said...

Wah bestnya Abang Ben Ashaari follow bloh die huhu :)

are_lin@yu said...

bebeldotsorang ;malu lah org famous tgk..hehe

Bui Junaidi said...

TAHNIAH..BLOGGER FEMES TU

are_lin@yu said...

Bui Junaidi : tq Bui..nti ayu singgah lg..;-)