Friday, 30 March 2012

My Twin..Ain...;-)


Tiba-tiba rasa rindu dekat Ain..
kembar aku yang jauh dimata..
sekarang dia dekat Shah Alam sambung degree..
Insyaallah kalau tak da apa-apa semester ni tamatlah dia..;-)..
aku tumpang happy..;-)..
Tiba-tiba jugak teringat masa kami sama-sama sambung dekat Arau dulu..
kami dapat satu bilik dari sem 2 hingga sem 6..
bezkan dapat duduk sekali dengan kembar kita..
memang aku happy dapat 1 bilik dengan Ain..
yela kami boleh sekepala,kongsi sana sini..hehe..
pergi kelas sekali..
pernah jugak saat dia sedih dan menangis,
aku ada disampingnya..
dialah sahabat dialah kembar..
bahagiakan?;-)..
yang lagi membahagiakan dia couple plak dengan kawan aku 
masa sekolah rendah dulu..
so merapatkan hubungan kami lagi..
bez sangat time tu..
moga ada jodoh Ain dengan si dia..;-)..
senanglah kalau kahwin dekat sikit..;-)..
tapi sekarang masa dan jarak memisahkan kami..;-(..
di saat aku cuti dia lak ada kelas,
di saat dia cuti aku lak kerja..
so kami dah lama tak berjumpa..

Ohh telebih feeling sudah..
sory korang aku nak tunjuk 
gambar kembar aku kat bawah ni..
kembar seiras ke tak seiras??
jawab dulu!!!;-)


Ain sebelah kiri..
Ayu sebelah kanan..;-)
seiras tak??


Ain berbaju oren..
Ayu berbaju biru..;-)

amacam seiras tak kami??
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
ceritanya begini..
pergi mana saja kami ni mesti orang ingat kembar,
dari kat UiTM lecturer kata kami kembar,
siap tertukar nama lagi..
pastu masa nak gi lawatan pun
pakcik bas akan panggil kami ni kembar..
pergi mana pun kalau berdua pasti ada yang akan ingat kami ni kembar..
nama pun dah nak dekat cuma ayah ja lain2..hehe..
last2 kami pun apa lagi..
''ye,kami kembar''hehe..


Tuan tanah ; kenangan dengan Ain yang takkan aku lupakan..;-)

18 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ingtkan kembr betul td..tp ada rupa la dear..

CINTA UNTUK KITA said...

ooooooo ain ada kembar membe ye ;p hehe skli pndg sma, dua kli pndg skit sma..byk kli pndg tak sma.. hehe mrepek je kyra ni..

Kakzakie said...

La... kakak ingatkan betulah Ayu kembar sebab kakak kan baru kenal Ayu beberapa hari aje...

Nampak memang seakan-akan tapi raut muka ayu bujur sikit dan ain agak bulat...

izan mama mia said...

hish..mula2 bc ingat ada kembar betol...at last..ayah lain2...pandai ayu karang cerita bg org bc sampai hbs....mmg nampak cam seiras...org ada kata kita ada 7 yg serupa...so ayu dah jumpa sorang..kn cr lg 5...hehehehe

Boni JLL3 said...

wah.. chill2.. jangan sedih.. nanti saya lak yang menangis.. hahaha.. pasti akan ketemu nanti..

M@W@R Q@SeH said...

hehe mula2 baca kata wah bestnya ayu ade kembar...tipah tertipu rupenya bila baca smp abis....heheh tp yg pic atas skali tu mmg ade iras la...semoga prshbtn trus terjalin dgn baik...

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI ;hehe tak lah sis..bff yg ssh ketemu skrg..huhu

are_lin@yu said...

CINTA UNTUK KITA ;tula xpaham nape org ckp sama..hehe

are_lin@yu said...

Kakzakie ;aha betul akak..ayu kembung ckit pp..hehe

are_lin@yu said...

izan mama mia ;hehe saja karang sebab teringat kt ain kak..hehe

are_lin@yu said...

Boni JLL3;amin..mnk leh jpa nanti..hehe

are_lin@yu said...

M@W@R Q@SeH ;hihi bikin panas je kan kak..hehe

NOOR FATIN said...

memang sama pun muka korang.. ekekeke muka sama, sama2 cantik, sama2 lemah lembut.. saya slalu jugak bertweet dgn ain. dia baik :)

are_lin@yu said...

NOOR FATIN ;yeke sama fatin..hehe..tp ain lmbut lg..ayu ksaq sikit..hehe

izan mama mia said...

:)

Iklan Jawatan Kosong Terkini said...

Salam Kunjungan semua...

LIHAT IKLAN JAWATAN KOSONG TERKINI DI MALAYSIA

Terima kasih support..
xspecially Admin..

@ deqla manjew said...

cehhh.... kuat kencing la ayu ni....haishh... :p

are_lin@yu said...

@ deqla manjew :hehe deqla terpedaya ka?hehe..tp mmg ridu kt kembar ayu tu.hihi