Wednesday, 21 March 2012

Online Shopping..Shopping Online..Jom ke sini....


Semalam masa tgh blogwalking..
aku singgah 1 blog ni..
and ada inner yg aku cari selama ni..
so aku pun apa lagi rembat lah satu...
 kan senang..
tak payah jalan,pns2,trus beli online..hehe..
tak mahal pun RM10.00 sekali postage mana nak dapat kan..
so aku pun try lah beli nak cuba ok ke tak..
korang nak tengok apa lagi yg di jual jom kita terjah 
ni lak blog Shopping beliau...

p/s ; pashmina pun cantik..teringin lak nak beli lagi..hehe..jom terjah...

12 comments:

NOOR FATIN said...

haruslah terjah!! ngeh3

are_lin@yu said...

hehehe jom2 fatin...;-)

Misz Mieza said...

Wah! siap pomot lagi.. TQ dear! lain kali singgah la lagi.. 10% off for u! ^^,

are_lin@yu said...

Misz Mieza : yg mn ayu cuba n beli ayu akn promote..most welcome dear..;-)

Dabel Aa said...

murahnye...nk try tgk la... btw thanks ye sudi singgah kt blog sy...rajin awk komen...hehehe...so sy letak link blog awk kt bloglist sy...thanks ya!!

L said...

hihi,, boleh la shoping2 kat sini nt..

jom tambah ilmu sikit..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

are_lin@yu said...

Dabel Aa : tq DAbel Aa..msa free dr kja mmg suka blog..bla Brader Ben wt segmen tu snglah nk msuk komen blog kamu..rjin2 update yer nti ayu komen..;-)

L : orite..will terjah later..hehe;-)

Nurul Aisyah said...

hehehe..best lah tu dpt beli..

btw..thank you :)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah nak kena p terjah ni.. lame x on9 sopen.

are_lin@yu said...

Nurul Aisyah ;hehe bez jomlah terjah..most welcome Aisyah..;-)

aRa ❤ aFiq™ : jomlah terjah tgk mn berkenan..hehe

Bui Junaidi said...

BUI X BIASA PAKAI INNER NI..SELENDANG PUN TAK RETI SANGAT NAK GUNA

are_lin@yu said...

Bui Junaidi : tak per cuba tgk..mst comel..ayu dulu pun tak pandai..tgk org pkai trngn nkcba..hehe