Wednesday, 7 March 2012

Rajalawak Musim ke 6



sapa tengok Rajalawak musim ke 6??
angkat kening..heeee..
boleh ke der...;-)
seperti biasa Jumaat malam yang bez nya 
mestilah nak ketawa ja kan...
sebab seminggu dah kerja ja..heee..
mula-mula dulu agak mengecewakan jugaklah..
tapi sejak akhir-akhir ni lawak der...
tak lawak peserta pun..
lawak pengacara pun tetap terangkat bebs..heeee...
kalau tanya aku,
aku sokong kumpulan............. 
v
v
v
v
v
v
v
v
SHIRO..
haha..
cer bagi sebab-sebab....
sebabnya lawak mereka spontan der...
macam klon Sepah dulu pun ada...
memang muka lebih kurang + suara pun nak sama Jepp Sepah...hehehe..
so bila part dorang ja aku tak pernah miss ler...
tapi aku rasa doranglah menang 
sebab grup lain tu biasa-biasa ja..
but still boleh ketawa lagi...a
pa lagi Jumaat ni dah semi final...
balik ajar tuisyen layannnn lah...
zassssss


5 comments:

NOOR FATIN said...

ala xpenah tgk sebab xde astro.. dulu2 masa maharaja lawak layan kat youtube je~ hehehe.. mesti best. hilang stress seketika..

are_lin@yu said...

hehe takpa fatin download ja..hehe

M@W@R Q@SeH said...

uwaaa dh berpisah dgn astro...musim2 sebelum ni mmg tgk la...musim ni x dpt tgk dh...

Wanieys Hashim said...

Shiro terbaek^^

are_lin@yu said...

mawar: tak pe download je skrg akak..hehe

waniey: shiro jgk erk..hehe..mmg trbaik..