Wednesday, 28 March 2012

Perlis Aku Balikkkkk!!!!!


Menghitung hari…
Detik demi detik..
Masaku nanti apakan ada…
Jalan cerita..
kisah yang panjang….
              Menghitung hari,…………

Oppsss dah-dah jangan feeling lebih kat sini..hihi…
keterujaan nak balik kampong buatkan aku semangat 
menghitung hari,masa,jam,minit saat ini…
Nah tengok terlebih eksaited meng-upload gambar tiket bas..


tapi pelik tiket bas sekarang dah naik ka??
dulu aku balik perlis dari kajang baru RM47.50..
tapi sekarang pergi RM50.00
 balik Kajang RM48.00..
kenapa ada perbezaan erk???
ku pelik..
bila tanya abang kaunter tu dia cakap sama saja..
nampak sangat bohong kan..huhhh..
apa2 pun tak nak fikir dah..
eksaited balik malam ni..weee…
mungkin tak bersiaran agak lama..
nanti abis cuti ayu terjah..
korang jangan lupa update!!!hehehe..
Doakan ayu selamat sampai Perlis ya..;-)


Tuan Tanah: biarlah hakikat yang sebenar pahit untuk diterima asalkan kita tidak ditipu!!

23 comments:

dyabunga said...

semoga slmt sampai.. cm ne tu blh lain..bkn selalu harga sama je ke??

Rara Nasiha said...

hamboi kemain tak sabar nak balik rumah ye. :)

@ deqla manjew said...

selamat pegi dan pulang ye...ok, deqla hapdate..ayu mesti komen dari 1st entry deqla hapdate smpai la yg last ayu termiss baca tu..haha..boleh gitu??

CINTA UNTUK KITA said...

ok..take care kim slm fmly tau ;p

shiema sufian said...

wowwww, syioknyaaaaa. Shiema sabtu ni bru nak balik kulim (:

Aini Yunus said...

aini pun lama dah x naik bas blk kg..since dh ade pemandu sendiri da skrg..hehee

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama xnek bus..berhati2 k dear..

are_lin@yu said...

dyabunga ;tula psl npk sgt tipu kn..huhu

are_lin@yu said...

Rara Nasiha ;semestinya rara lama tak balik..hehe

are_lin@yu said...

@ deqla manjew ;orite!!janji deqla update..ayu akan menyokong..hehe

are_lin@yu said...

CINTA UNTUK KITA ;ok kyra!!!;-)

are_lin@yu said...

shiema sufian ;hihi bezkan nak blk kpg ni..hehe

are_lin@yu said...

Aini Yunus;ni yg jles ni..nk cari pemandu sndri gk la..hehe

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI ;penat dah nek bas ni..hihi..tp xda plhan lain..sobs..sobs..;-(

'idun sa'idun said...

seronoknya nak blk kg kan.. semoga ayu selamat pergi dan selamat pulang.. take care :) akak ni takde kg, seumur hidup kat selangor ni aje.. tp nanti bila dah pindah luar dari selangor ni, ada can la nak merasa balik kg di selangor ni.. hehehe

are_lin@yu said...

'idun sa'idun ;wahh lagilah bez akak..boleh dok umah ja..tq akak doakan..;-)

Cik Purple Pinkypuff said...

semoga cepat sampai dengan selamatnya.. :)

BERT said...

oghang peghelih ka... oo slamat pulang slamat balik yaa

are_lin@yu said...

Cik Purple Pinkypuff ;tq Cik purple..;-)

are_lin@yu said...

BERT ;aah cek org utara..hehe

NOOR FATIN said...

jaga diri baik2 ayu.. jgn lupa kami di sini.. heheheh..

tu gambar tomok la, masa dia muda2 lagi XD

are_lin@yu said...

NOOR FATIN ;tq fatin..;-)..oo yaka..lambat intrnet kt sni loading..hehe

Boni JLL3 said...

naik harga la tu..