Monday, 12 March 2012

Akhirnya..


 Salam petang Isnin..
post pertama hari ni...
Penantian yang ditunggu sampai ke kemuncaknya..
apabila hajat yang dihajati telah tercapai..
hati gembira tanda syukur..;-) 
wahhhh apa aku merepek ni..
dah tak betul dah sikit..wink..wink…
alhamdulillah syukur…
akhirnya jadi milik aku jugak..
sebelum ni aku ada post pasal 
wishlist aku bulan March ni..
pasal aku nak pakai Samsung S2…
akhirnya dapat jugak..
berbaloilah kan 5 tahun kot tak tukar nset..
and nset Nokia aku pun battery dah tak tahan
 dah bapa kali tukar battery pun aku tak tau..
and nset yang kedua Sony Ericsson 
yang aku beli RM199.00 pun dah merajuk 
dengan aku..
masalah battery jugak…
adoyaiii macam tau2 ja kan…
and akhirnya nset idaman dapat jugak pakai..
ada white and black..
tapi aku pilih white..;-)
memang best pakai…
aku syorkan sapa2 nak beli nset
 dalam budget sekrang RM1600.00 
baik pakai Samsung S2..memang berbaloi…;-)



p/s ; tak pun tunggu lagi sikit mesti harga lagi turun..;-)

6 comments:

❖ FS ❖ said...

Wow hargaaa , mahalnye hehehe untunglaaaa .

are_lin@yu said...

FS : hehe..tu yang lambat beli tunggu hrga turun dlu..hehe..msa mla2 mmg xmpu den..lg sikit ari msti trun lg..;-)

CINTA UNTUK KITA said...

wahh untung la ... ;p

are_lin@yu said...

cinta utk kita : lama gak kumpul bru lh bli..huhu

NOOR FATIN said...

waaahh idamanku jugak ayuu! insyallah satu hari mst dapat ;D

are_lin@yu said...

He2 nti dpt lah tu fatin..ayu pun lama jugal baru dapat menabung dulu..he2