Wednesday, 5 September 2012

WW:Pernah kena di baling batu?






Pernah kena ka??hehe






kata Ayu:nak buat kerja laju-laju..hehe

25 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,sje je tu..

ros_reeza said...

tak penah kena lagi.. takut jugak.. hihihi.. larik..

QasehnyaRania said...

morning u..
tingkap rumah kena baling batu penah ler..hehe

Si Matatajam said...

Alahai slow sangat tu..tapi Kalau bawa laju2 mesti tak sempat nak baling hu hu...

mama aryan said...

ada jugak mcm tu ye..hehe,bole buat juga kat kg nih

jaakechik said...

signboard gini pon hado eh? hehe...klakar. konfem sume xkan pandu laju! kan?

wahida said...

ekekek...kat mana ni?


salam my dear, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...
nice blog!!

BERT said...

garang betul amaran tu.. ayu bizi ka? hehe...

psstt : hadiah ayu dah sampai dah.. dah buat satu entry.. nanti leh usha2 keh hehe..

http://viniyamey.blogspot.com/2012/09/wordless-wednesday-menang-hadiah-join.html

Deqla manjew said...

seram aih nk masok area tu..zon kena baling batu.. haha

mimie.. said...

haha...ape punya sign board daa macam tu..buat org takut je nak lalu :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hehehe... nak kene baling batu yea..
:-)

Everything's Everythings said...

Area dibaling batu xD
tak pernah dgr lagi hahah

Kakzakie said...

Baik-baik nak drive 40km/j mestilah jadi laju takut kena baling batu

nur anis said...

haha..awas! nanti berdarah kepala..

izan mama mia said...

kat area mn ni ayu.

wan nurul hezrina said...

mak aii bleh benjol kalu kena kepala!

Cik Nur said...

setakat ni, xpernah kena lagilah..hihihihihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau tekan minyak 120km/j confirm tak sempat nak baling. hehe

mimie.. said...

ayu..sila jgn terpedaya dgn gambar perut dlm entry http://www.mrsfadzlyana.blogspot.com/2012/09/wordless-wednesday-ada-ape-ke-kat-dalam.html ni ye..
itu cuma helah semata-mata hehe
sebab makan byk sgtt kott..haha

Masz Sidek said...

kena hati2 ni... hehehe

Haryati Faizal said...

hihihi...klakar lah...ada ke?

Wanieys said...

larikkkk jauh2 tkt kena blg batu hehe

Chic Na said...

kat ne ni? nak try la bawak lelaju, tgk kena baling ke tak. hehe..

MamaEma said...

naya kalau kena kereta

9n0L4 said...

no no no. cukuplah sekali pecah cermin depan. hehe. tu pun bkn kene baling.