Monday, 3 September 2012

Kad Raya dari blogger...

Sebelum review nak mintak ampun..
lambat publish entry ni..
balik raya hari tu baru boleh tengok kad raya
mak cakap banyaknya kad raya dia..haha
aku balas besala ramai peminat(perasan kejap)haha
semuanya dari rakan blogger..
anda memang terbaiklah ;-)


sebelum buka snap dulu..hehe

 ini dari Ejulz,siap dapat duit raya lagi tau ;-)
tq EJULZ

ini muka depan kad raya dari Ejulz ;-)

ini dari Yana Libra..
nak gi raya lah ni boleh ke??hehe

ini dari Cik Sweety..
sekarang dia tak on blog lagi..huhu
bila nak on ni cik sweety?rindulah..hehe

ini dari Cik Nur
panjang cik nur tulis..hehe
kalau main balas surat dah antar balik dah ni.hehe

pakwe yang tersengih ni dari Shuhada Othman..hehe
salam lebaran juga dear..

 Cik Rongoks punya spesel..hehe..cute kan..

dari dear masz sidek ni..
putih suci ;-)

dari blogger fariza fairuz ;-)
ayu nak mintak duit raya ni.hehe

dari blogger Masha
kuih raya ada lagi ker?hehe

ini dari Miss Banu
suka warna ni,nak ke purple,biru pink.hehe

ini dari pemilik blog Cinta Itu Misteri..
paling comel,suka tengok..hehe
 
 ni dari Sis Deqla yang manjew..hehe ;-)
ahh memang terasa nak demam ni..hehe

ini pula dari Cute mama,sis lelamaisara ;-)
comel,suka sebab mata bulat..hehe

dari blogger sis Mertajam
sama macam deqla..sehati sejiwa ni.hehe

 Dari Sis Waniey ibu Qalief yang comel ;-)
Ramadhan n aidilfitri sekali..hehe

 dari YUI yang comel ;-)
nak ketupat betul2 boleh tak..hehe

ini pula dari Nurulhusna
alamat terbalik lah pulak..sory tak sempat rotate..hehe

 snap sekali..hehe

ini hadiah dari Ejulz..yang aku join segmen beliau ;-)
tq ya Ejulz,ada lagi 2 hadiah yang sampai dah ballik sini tak sempat nak snap pic
apa2 pun tq sebab sudi bagi hadiah dekat ayu ;-)


Terima kasih daun keladi,
nanti raya hantaq lagi..hehe
moga ukhwah yang terbina antara kita terus berkekalan ya ;-) 
 

38 comments:

AINI CHE DIN said...

wowww..byknya kad raya..kite tak dpt kad raya pun thun ni tp kad kawen byak la..huhuhu

Miss BaNu said...

wahhh byknyer kad raya hhehe

nur anis said...

banyaknya kad raya ayu..:) and cantiknya handbag!!

izan mama mia said...

meriahnyer kad raya ayu dapat...beg tu cantik lor....tahniah ayu

Haryati Faizal said...

tahniah...byknya dapat kad raya... besh la tu...

Masz Sidek said...

memang meriah ray thn ni... lebih2 lagi bila terima kad ray... :)

Deqla manjew said...

wahh... byknye... skali masok jek entri kad raya smua kan...haha..terbaik.. cantik hadiah tu..untung la kan..rezeki murah ayu ni.. :)

Cik Nur said...

vanyaknyaaaa..!
ayu maaf ye, tulisan nur buruk amat..!

LelakiSemalam said...

dah berzaman tak terima kad raya...

dyabunga said...

seronoknya dapt hadiah..dpt duit raya lagi..hihih

NuRuL said...

waaa banyak nya dia dapat kad raya..:)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah...banyaknya kad raya...

BERT said...

fuyooooo byknye kad ry diaaaaa!!!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

banyaknya kad raya ayu :)

Si Matatajam said...

Alamak sehati sejiwa la plak ngan Deqla..
Err...nama kak M dah tukaq jadi Mertajam la plak. mmmmuahaahahaa....

Chic Na said...

wah bersusun2 kad raya. huhu.. tp dikalangan GSF yg kak CIM punya cik na tak dapat. xtau hilang ke mana kad dia. :(

Sally Yatiey said...

Banyaknya kad raya! ;D hee

Masha Meisters said...

woweiiiii....berderet2 kad raya ayu....siap dengan hadiah lagi....bestnyer:)

Deqla manjew said...

ayu, nih deqla jwb pertanyaan ayu psl banner ayu yg mama buatkan tu.. jom baca entri ni. :

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/07/korang-tak-tahu-kansebenarnya-ada.html

so, segala persoalan ayu terjwb sudah..hihi.. jgn lupa pasang banner ayu yg mama buatkan tu kat blog ayu k!! lagi satu, pastikan pasang banner2 GSF kat blog ayu jugak.. 3 banner utk 3 hari, kalo nk lebeh hari pun boleh.. nk tau lebeh lanjut ayu boleh terjah kat info GSF yg ada dlm blog deqla.. kelik pada tajuk senarai penggiliran banner. jelas ya? =)


ros_reeza said...

wah dapat kad raya plus dgn adiah lagi :) best2...

Fiza Suhaimi said...

Wahhh banyaknya kad raya Ayu.. ^__^

Fiza dah terima kad raya Ayu.. Cantik sangat.. Tenkiuu Ayu.. ;) Ehh, Ayu kidal ke?

Detective Fiqa said...

banyakknyerr kad rayee~~ huhuh tahun ni df tak dpt satupon kad rayee~~

boni kacak said...

wah.. rasa meriah je kan raya.hehehe

duniafana said...

eh mana kad saya?hehe salam kenal

izz iizza said...

wahh banyaknya dpt kad..siap ada beg raya lagi..tahniah..tahniah..:)

nanakimie said...

wah,bnyaknya..comel2 pulak tu kad raya,heee..


moga murah rezeki selalu ye..amin....:)

Cik Aini said...

kehkehkeh
mmg raya tahun ni msg2 semangat sbb dpt kad raya kan =)

bila org kg nk blk kg lg?
nti leh la kita dating2.haha

lelamaisara said...

Seronok kan dapt kad raya....

Dezee said...

Dulu selalu dapat kad raya dari kedai lesen je..sekarang ni dpt kad raya dr org yg berkempen je. XD

QasehnyaRania said...

wow u..byknya kad dia=)
semua cntik2..
dh sarapan ke?meh sini nk belanja

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/dapat-jemputan-ke.html

sHaRiNa eLyaNa said...

wah btuahnya..bnyk sungguh la

nuyui a.k.a miss YUI said...

woowwww..byknya dia..tahniah yunk =)

Wanieys said...

banyak ayu dpt kd raya...best kan hiihii

MamaEma said...

banyaknya dpt kad raya

Isabel Diaz said...

wah, bnyk nye :)

Yana Libra said...

banyak dapat kad raya ngan hadiah ye~~ :)

nak dtg umah, bagitau lah..hehe~ :P

wan nurul hezrina said...

banyakknyer kadraya.taun depan nurul kasi taun nie tak sempat.hahahaha..beg2 cunlah!

Harith Iskandar said...

bestnya dpt kad raye..siap duit raye lg tu.sy 1 pon xde..huhuhu :/