Friday, 21 September 2012

Sendirian...

 
Kadang-kadang kita tidak tahu apa yang kita hendak dalam hidup ini,
kadang-kadang kita buntu dengan apa yang kita telah lakukan..
kadang-kadang kita menjadi tenang bagai tiada apa yang berlaku,
kadang-kadang kita menjadi gelisah hati bagai tidak kena..
 
Di pagi Jumaat yang indah ini,Ayu ingin mohon maaf jika 
terdapat hati yang terluka atau ada ayat-ayat ayu yang
 menyinggung perasaan kawan-kawan ya..
semoga hari-hari yang berlalu mematangkan kita 
untuk menempuh hari-hari yang bakal menjelma ;-)


 
 






 
Kata Ayu:mood sedih hari ni..mendoakan yang terbaik.hukhuk

33 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAH,moga baik2 ya..

Deqla manjew said...

mcm2 perasan ye..kdg2 bercampur baur smuanya..huhu..deqla pun minta maaf kalo ada terkasar bahasa yer ayu...eh, mcm nk raya lagi laa...hihihi

nanieybarnieylurviey said...

betul tu Ayu... :)

BERT said...

ayu ok tak ni??

meh kita hepikn awk dgn cubitan di link2 itu hihi

Kakzakie said...

Tak ada apa kesilapan pun Ayu. Pada kakak ok semuanya.

Jgn sedih-sedih dik...

Mrs Velentine said...

takde buat salah ngan akak pun..hehehe...4 cubitan utk ayu

Si Matatajam said...

Kak M pun Mintak maaf gak la kalau ada salah silap spjg perkenalan kita ni..

nur anis said...

kenapa sedih sedih ni ayu..semoga semuanya baik baik saje ye..:)

eMMe said...

ada waktu kite perlu masa utk sendirian... ada masa kite perlu menangis... tangisan tu harapnya dpt meredakan kesedihan, kepayahan yg kite rasa sebelum ini... moga tenang nnt dear...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

maafkan akak jugak ye ayu :)

Chic Na said...

normal la tu. adat berkawan. cik na pun sama ayu. ;)

dya bunga said...

ayu ada masuk masterchef? xperasan lah..hihih

::CIK LYNN:: said...

alahai..napa lately ni post cam frust je...xnk sedey2 :)

Momo said...

be cool..chill k?

Che Rosliza Che mat said...

Sis pun mohon maaf jugaklah....

boni kacak said...

saya pun nak mintak maaf kat ayu ye.. :)

Fiza Suhaimi said...

ayu masuk masterchef? perasaan kot.. hehehe..

fiza pun nak mintak maaf dkt ayu jika tutur kata fiza pada ayu terkasar tanpa fiza sedar.. hope our friendship until end.. InsyaAllah ^^

TiranaAduka said...

tak mo sedey..kan ayu ramai member2 bloger

Misz Mieza said...

Samalah kita Ayu.. HArap dimaafkan andai kata2 MM yang menyinggung or mengguris hati tanpa disedari.. Apa pun happy weekend! ^_^

Oh, btw dah klik semua empat2 link Ayu kat bawah tu.. Cubit2 nuff skali.. Jom cubit2 nuff MM jugak.. Hehe.. =)

Sue PeLik said...

huhuhuhu ayu2 tak der salah paper. jum laaa kita saling bermaafan :)

Chegu Anuar said...

Awat yang chek' sedih2 ni.. jgn la dok sedih2.. pi tgk wayang, mesti happy.. haha

Nurul Iman said...

serius ayu masuk masterchef?

lelamaisara said...

tidak ada yg perlu dimaafkan lagi,semua telah dimaafkan...hehhehehe

izan mama mia said...

hai ayu..don't sad-sad okey..marilah senyum ceria bersama...hilangkan dukalara...

elyna mirsada said...

btl 2..kdg2 ada derita diats kebahagiaan..hehe

Haryati Faizal said...

tenangkan jiwa ngan membaca al-Quran...InsyaAllah, hati tak runsing lg...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

yup semoga hr2 yg mendatang dpt mematangkan diri kita

-meeSUPERGIRL- said...

jangan sedih2 ..

Cik Aini said...

eh2..
nape lak ni ayu?
ada sesuatu yg x kena ka?kdg2 mmg hati kita selalu rasa x sedap kan...rs mcm ada sesuatu je..hrp2 xde ape2 lah ye =)

moga sumanya baik2 aje ;p
xmo sedih2 tau org kg =)

zOeY zAu YaH said...

btl2..kdg2 tenang,kdg2 gelisah tanpa sbb.

TiranaAduka said...

ermmm..

9n0L4 said...

sesekali nangis takpe je. cuci mate. hee. 5 cubitan utk ayu. ;)

Cik Nur said...

nur pun mohon maaf juga ye ayu.