Monday, 10 September 2012

Jumpa Apek dekat.....

jeng..jeng..jeng..macam suspen ja kan..hehe..
sebenarnya last week tak tau nak g mana..
nak tengok wayang tak tau nak tengok cerita apa..last2 pilih cerita melayu jugak..
nak tau aku jumpa Apek kat mana???

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
dalam cerita nilah..hehe

cerita ni jugak ok,mampu buat aku ketawa
sebelum ni aku takut kalau tengok hantu,dekat tv pun takut
tapi dalam cerita ni aku tak takut.hanya sekali dua ja tutup mata n telinga..hihi

(apa yang apek bisik tu..hihi)

Apek seperti biasa tidak menghampakan
setiap kali scene yang ada dai memang buat aku ketawa
Amir raja lawak pun ada dalam cerita ni

banyak sangat kisah kalau nak cerita
yang pasti,hantu air tu marah sangat dengan tok**(pak zami)
**sebab aku lupa..hihi..tok** telah membunuh
semua anak beranak hantu tu.

nak dijadikan cerita hantu air terlepas,makanya
mengamuklah memang banyak hantu tu bunuh orang dalam cerita ni
hantu tu sebenarnya nak bunuh anak tok **
namanya Mawar dalam cerita ni

(salah 1 babak,anaknya sebenar dah meninggal.huhu)

semua dalam kisah ni berlaku dekat 1 resort
banyak kisah lain yang berlaku pada pengunjung resort ni
nak tahu??kenalah gi tengok..hehe

akhirnya hantu air tu dapat jugak dibunuh
rupanya hantu ni boleh merupa orang.
so siapa yang dia menyamar??
kena tengoklah..hehe

(tok bomoh cina.hehe,part ni memang lawak)

takat tu ja kot aku leh cerita.
sebab kalau nak cerita memang banyak cerita.
setiap pengunjung ada citanya..hehe
so untuk lebih faham nanti korang gi tengok atau downlod lah ya..hehe


 rumusan:
cerita ni ok,tak takut sangat,lawak yang best ;-)
so aku bagi 3.5/5 bintang






nak buat duit dengan mudah?klik <<--sini-->>
register pun dah dapat RM5 ;-)


 Just klik  ;-)

 nak  iphone free tak??

surprise untuk pengguna Maxis 

biar betul??

22 comments:

Miss BaNu said...

mcm best je cite ni..

nanieybarnieylurviey said...

rating yg ni up dri yg remy.. :) teringin nk tgk tp nk tgk review dr blogger.. :)

Cik Nur said...

hihihi..berani tgk citer hantu yee.. :)

psst..nur dah daftar say..! baru je, xsmpai 15 minit pun lagi..hihihi..

pening sikit nak faham..

Everything's Everythings said...

Alamak mcm best jer ni..
nak kena cuba jgak tgk ni

Chic Na said...

lebih kelakar ke lebih seram citer ni ayu? tunggu la tgk yg download. huhu..

Detective Fiqa said...

yeke nibest? terasa nak tgk tapi tkut nak tgk sorg2 hahaha :D

LelakiSemalam said...

kalau best nak jugak tgk...

Chegu Anuar said...

Wahhhh.. memang ghajin tgk wayang noo.. Bgus2.. release tension kan..

~PILOT LOVER~ said...

wah lama apek x berlakon kan.. mcm nk terjah je cerita ni..heheh :)

Cik Aini said...

kahkahkah
pnya semangat baca ingt jumpa kat kedai makan ka,mall ka skali dlm panggung wyg daa..kalo mcm tu selalu sgt lah kita jumpa retis kan.hahaha

Yana Libra said...

terperanjat tgk poster tu! huhu..kus semangat :p

tak seram ke?? kalau tak seram leh lah saya nak g tgk~~ hehe

C'Jai said...

suspen..ingat jumpa dpn mata..:)

Deqla manjew said...

wahh dah byk tgk wayang yer...deqla dah lama jugak la x tgk wyg sjk puasa lepas..huhu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

untungla ea leh tgk..huhu

nur anis said...

tak nak tengok citer hantu..walaupun tak takut sangat...hihi

MamaEma said...

agaknya baru boleh tgk bila keluar kat astro..huhuhu

Masz Sidek said...

review ayu ni menggoda sy ke panggung lah.... :)

Masha Meisters said...

haha...same je la kite,...tengok cite hantu penakut...lepas tengok mula la bayang2 hantu dah besepah2 kat umah....haha

QasehnyaRania said...

cam best jer..tapi lau ada apek,sure happy je ..hehe

Wanieys said...

cam best jer citer ni

9n0L4 said...

best ehhhhhh cite ni. nmpk mcm tak best. hehe.

dyabunga said...

dya tggu dowload je lah..nk g tgk kt wyg mmg xde masa