Tuesday, 11 September 2012

Badan dah naik??

Sebenarnya agak tidak puas hati dekat berat badan sekarang..
bukan tak bersyukur cuma salah sendiri tak kawal makan..huhu..
kalau keluar memang tak lepas dari tangkap gambar..
tengok warna dah nampak ayu dah..
tapi bila tengok badan..mak aii dah naik..huhu..
ntah lah kenapa..pipi tu jangan kira lah eh..
tak boleh sedut bagi kecik dah..hihi


 nak transform ke 1 tahap lagi ke ni??haha

 kontrol konon2 kecik..hihi

aik time nampak kecik lak..
kontrol tahan nafas kot..haha

amacam?nampak makin berisi tak ayu??hehe
makan memang selera..
semua benda ada yang mengidam..huhu


Oppsss..sebelum terlambat
nak ucap terima kasih dekat mama mia
sebab bagi keychain yang cute tu ;-)
tu hadiah untuk GA yang ayu join..
terus letak kat bag untuk g kerja..;-)





nak buat duit dengan mudah?klik <<--sini-->>
register pun dah dapat RM5 ;-)


<<<tabung kahwin hari ni ;-)>>


27 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

comel je kamu!!

Cik Nur said...

ok je nur tgk ayu.. xdelah naik sgt..lainlah nur ni..kikikikiki

Sue PeLik said...

alllllaaaa yu comey lagi! huhuhuhu

Deqla manjew said...

itu la kan, manusia ni xkan penah puas hati..huhuhu... mcm deqla ni nk sgt gomok...tp org lain nk lg kuruih..haihh...bersyukurlah! hihi

faizfakhirin said...

errrrrr... posing

nanieybarnieylurviey said...

ok je Ayu.. :) hehe.. :)

Nazayiena said...

Kak Nurul tgk xlah juga naik sgt Ayu....

ShimaSalleh said...

kurus je gitu... tak nampak tang mana banyak lemak kehkehkeh...
Ha cer kira BMI agak lulus ke tak?
Shima semgu naik sekilo dah ;p

Mrs Velentine said...

kecil lagi lah..dah click says ayu..klik akan punya jug ak..churp2 ker nuffnang ker..wakaka

NUR said...

ok je.. sedang elok je ayu.. memang ayu je..

dyabunga said...

badan dya pun dah naik..muka dah bulat..waaa..

eMMe said...

Salam Ayu, kalo badan naik, kene le turunkan... tapi akak tgk, okey je.. ade cutting lagik, hehehe...

Detective Fiqa said...

wahhhh akka cantik ^^ :) alaa same je kite. naik badan dahh hhuhu

Everything's Everythings said...

hak2 mcm xd beza pun.. kau je kot yg takut sgt xD

Harith Iskandar said...

alah dh ok dah tu..mantain dah :)

Arina Shamsul said...

Ok pun saya tengok dear,ok la ni,kang kurus sangat kang tak comel lak..ngeeeee..

Cik Aini said...

ececece
mantain comel je pun ai tgk =)
xboleh lawan pp ai lg tu.hahahaha

Dezee said...

Kalau ada pakej yang lengkap sebagai seorang isteri yang solehah..semua laki akan ketepikan soal saiz badan pasangannya.Dezee yang kata.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui pon bertambah mok skg..waaa.

QasehnyaRania said...

ayu yg ayu..tk nampak mcm naik pon..=)
tp ghasanya dh ok cam tu..tak la kurus sgtkan

izan mama mia said...

ayu..kena berjagalah..jgn naik lg..heheeh...br nak tanya,..dah sampai yer....lega..

Chegu Anuar said...

Rasanya salah kamera tu.. Cuba tukar kamera lain, mesti lain ghupanya.. Hehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak naik 2kg kot. hihi

Wanieys said...

comel jer ayu...xder la gemok mana pun hehe

Miss BaNu said...

ayu tetap comey..

9n0L4 said...

takdelahhhh berisi. perasaan je tu. okey dah ni. ;)

Chic Na said...

dah ok kot ayu. sedang2 je. kalo tak, bagi cik na isi sikit. ;)