Tuesday, 18 September 2012

Jamuan raya dekat Perlis pulak..;-)

Hari tu aku balik naik train..
dari 9.30 mlm sampai 9.00 pagi dekat Padang Besar..lamakan??
nasib merantau jauh-jauh..hehe..
pastu mama amik terus pergi tolong dia siapkan tempat vip
 untuk majlis sebelah malam.pastu balik rumah..
arhh tempat yang paling aku tunggu-tunggu..

memang tak sempat rest pastu kena pergi 
kedai mama pulak tolong dekat sana..
sebelah malam terus pergi majlis hari raya dekat ofis abah..
jom kita tengok gambar ;-)

 sampai ja amik gambar dengan mama..hehe

 bersama Mi,salah sorang anak angkat mama..banyak anak angkat mama ni..hehe
semua lelaki ya,kalau perempuan aku jeles..haha

 adik harris yang paling banyak akal..

 pose macam ni memang wajib..hehe

 antara isteri staff yang hadir..

 angakatan hulu balang KTMB,Kastam,Imigresen..hehe

 mama dengan kawan-kawan ;-)

 kek last minute..hehe

 uihhh banyak betul kamera,aku pun tengok ke lain dah..haha

 abh busy malam ni,nak tangkap gambar pun kalut2..hehe

 abah stylo saya..hehe

 kuning pekat nya abah..hehe

 hehe sempat inteprem jugak..hihi

 mama kena panggil untuk nyanyi,tula pakai meriah lagi..hehe

 mama dengan penyanyi,tapi aku tak kenal..hehe

 terbaik punya candid..hehe

pengantin lama..hehe

apa macam??nilah last jamuan raya tahun ni..hehe




31 comments:

Sue PeLik said...

bestnyaaaaa dapat g jamuan raya! huhuhuhu

Si Matatajam said...

Sweetnya tgk last pict mama ngan abah ayu tu...

Everything's Everythings said...

hahah xpe dlm train dh byk rest xD
bestnya tpi nmpk mcm byk meja kosong je ni.. tak ramai sgt ke org yg datang?

boni kacak said...

wah..meriahnya jamuan raya ni..hehehe..

p/s : err.. adoi.. kalau saya cakap, awak tak marah saya kan? janji tak marah? hmm.blog awak berat sikit.. mungkin kena buang salji tu kot.. saya sebab ada orang dah gtau tu yang saya kelam kabut repair balik..

Deqla manjew said...

amboiii... gojesnye mama ayu...ank branak sama2 cun!! hihi

Miss BaNu said...

wahh sakan berjamuan raya..hehe cubit2 sini..

Kakzakie said...

Mesti masih bermain dalam ingatan peristiwa malam itu ye Ayu..

Nur farahiza said...

wahh meriah betol , lagi meriah mak awak too nampak happy dye :)

Fiza Suhaimi said...

romantik betul tengok mama dgn abah ayu ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah meriah....abah dgn mama ayu romantik gitu hehe

dyabunga said...

muka ayah ayu mcm garanglah..mesti garangkan

Haryati Faizal said...

10 jam br sampai...ishh... tak larat klu akak...

Chic Na said...

penatnya balik2 terus buat keja.

Detective Fiqa said...

wahh wahh :D. bestnyer. meriahh tuu ^^

LelakiSemalam said...

jom goyangkan badan...hehe

LYAfrina said...

meriah sgt!\

baju2 y diapaki pon meriah

Nurrul said...

wah2... seronoknya sambut secara besar2an.. eh2. sedap nampak kek..
ada lagi tak ? ^^

Mak Wardah said...

Slm kenal. Lama tak ke perlis, suka tgk.pemandangan sana, open hse yg happening

syakirah izwanie said...

Glamornya mak ayah akak (:

C'Jai said...

wah balik kampung yer..:)

MéuzAngelo™ XXIII said...

wuuuu.. meriahnye :)

Cik Aini said...

wah...meriah nih :)

eh,jiran umah ai pun ada kj KTMB kat pdg besaq gak..usha2 tp xnmpk pun dlm gambo tu.hehehe

~PILOT LOVER~ said...

meriah nyer... anyway cute je pengantin lama tu..hehh suke2 :)

BERT said...

mudanya nmpk parent ayu..mama ayu cam kakak ayu je.. hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waaa meriah jamuan raya :)

nur anis said...

waaa..meriah...mama ayu nampak muda lagi la..:)

izan mama mia said...

meriahnyer ayu...

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

sakannnyaaa merekaaaa :))

Masz Sidek said...

sy nampak yg jadi tarikan kat tempat ni kek.... hehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

mama ayu macam datin :)

Cik Nur said...

seronoknya..nampak meriah.. :)