Thursday, 20 September 2012

Twitter On!!!


ada ja account tapi tak pernah guna pun..hihi..
tak explore lagi macam mana lah orang dok twet2 tu yer..;-)..
so nasib buka account tad i boleh..jom tweet2..hihi..
kalau sudi jomlah tweet -->>ayulina





baru tweet dengan akak Suzyanna, Nani,Dya...
jom tweet2 jom!!!!


time tak da kerja boleh lah free sikit..hihi

25 comments:

mama aryan said...

akak xder twitter..x reti nak tweet2 hehe

Deqla manjew said...

deqla mampu bertwis dgn fail2 ni je laaa...huhu

Detective Fiqa said...

done follow :D

~Cik Sweety~ said...

sweety pun xtau nk guna twitter..akaun twitter pn xdop..huhhu

Momo said...

ayu dah follow aku tak?hehehhe..#rasa macam artis pulak aku ni..haha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sis pun ada acc..tp xbapa nk aktif haha

BERT said...

boleh follow akak VINIYAMEY... kat situ pon boleh share pasal says jugak kan hehe.. nant kita folo2 keh..

Mrs Velentine said...

hehehe...jom2

Si Matatajam said...

Dah follow...

dyabunga said...

jom tweet2..haha

::CIK LYNN:: said...

xjoin lg tweet2 ni..hehe

Everything's Everythings said...

hehe takde twitter la ;D
ap2 pun selamat bertweet2

boni kacak said...

hahahaha..saya pun sama.. ada akaun tapi tak pernah guna pun.hehehe

Miss BaNu said...

hehe sakan bertweet ni hehe

Miss BaNu said...

hehe sakan bertweet ni hehe

Chic Na said...

I follow.. ;)

Arina Shamsul said...

Hihihi..samalah dear,saya buka akaun hari tu dah tak terlayan da..hihihi.

Ctie Anis Nisa said...

dah follow ayu... :))

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak ada acc twitter tapi tak pernah pun bertwitt2 ni. hehe

Che Rosliza Che mat said...

Sama ler sis ada jugak twit tapi jarang bertwit hihihi

TiranaAduka said...

add la sya tirana aduka

Cik Aini said...

sama la kita..
buat akaun pnya la lama smp dah x ingt paswood.hahaha
nk kena buat blk ni,best la kalo ramai2 kan :)

E'in said...

e'in pun ade twitter..

http://twitter.com/FarrahinAlif

9n0L4 said...

dah follow akak kan. hehe. ;)

Cik Nur said...

nur xpandai guna ni..pening nak faham.huhu