Wednesday, 12 September 2012

Kejar masa ke masa kejar kita??

 
sebelum tu ampun maaf dipinta,tak dapat nak jejak ramai hari ni..
maklumlah masa terhad berblog walking kat tempat kerja ja..huhu..
hari ni plak kena pergi banting pagi tadi..dapat kunjung beberapa ja..
maknanya ayu hutang BW lah kan..hehe..
 
insyaAllah nanti terdapat sedikit masa ayu balas kembali ya ;-)..
pendapatan Says.com dah tunjukkan peningkatan,baru 2 hari..
anda yang belum join bila lagi??
jom join kalau tak faham jangan segan silu tanya,
yang mana tau ayu tolong jawab..hihi
apa tunggu lagi bagi yang belum
 jomlah join t ayu ajarkan,buat duit sama2..
tolong klik-klik jap..hehe


25 comments:

BERT said...

ayu.. add akak kat fb boleh.. leh smbang hal register tu.. cer cari

"umu atiah albertoalbouqueowkay"...

unsecretostory said...

Aten klik tabung kawen k.ayu ^^,

Deqla manjew said...

xpe.. mana smpt ayu..deqla pun byk gak keje..untung la ayu boleh buat duit..deqla x leh la syg..jeles jugak ni...uwaaaa... :(

ros_reeza said...

oh Ayu bz ye...

eh,camne nak buat tu?.. nak jugak..

Nazayiena said...

Xpe ayu kita faham.....

ros_reeza said...

ok, Ayu.. Apa nama ayu kat fb?... Nama kak Ros kat fb : Rossabella Lavender.

ros_reeza said...

ok, t kak ROs cari.. kat opis skarang ni tak leh bukak..

MAY said...

untung la sempat singgah tgk resepi td..hehe..=)try la...jgn tak try...

Wanieys said...

xper ayu ada masa bw laju2 k :)

Cik Nur said...

samalah kita ayu, nur pun bz sikit ni..boss ada..huhuhu

~PILOT LOVER~ said...

tak pernah join says ni... sbb mcm churp-churp tak naik pun..huhu :(

Sue PeLik said...

sapa yang kejar sapa neh?? huhuhu

Haryati Faizal said...

sm lah ayu...ni dh ptg sket br free...

Nadia Elena said...

klik klik..

Nurrul said...

wahh! 2 hari dah naik ? Nurrul dah lama tinggalkan.. hehe ^^

*semalam ada buka , tapi bila nak share tak tahu nak ambil link mana.. akk , tolong ajarkan nak ambil link churp2 yg baru nie boleh ? :")

Azee Hana said...

rasanya kite kejar masa kot..tapi masa kejar kite jugak..mana satu..haha

eMMe said...

Ayu, jgn lupe BW umah akak ekk...
kalo ade masa la...
jgn kejar2 sgt.. nnt penat badan tu
sian... hehehehe...

♥ Miss Hearty ♥ said...

wahhhh.nak join says jugak lah cmtu :)

C'Jai said...

kadang2 kita mengejar dan kadang2 kita dikejar...semput dibuatnya..:)

izan mama mia said...

samalah ayu,..mama pun bz...hihihihihiih

Cinta Misteri said...

alahhh Ayu, CiM tak pernah rasa Ayu ada hutang apa2 ngan CiM. Make it fun jer, blogging bukannya satu kewajipan kannn... yg dahulu kenalah didahulukan, lawat ke tak lwat ke, tandang ker tak bertandang ker, Ayu ttp kawan CiM. Kalau CiM tak dtg teratak Ayu, jgnlah kecik ati yeaaa, kalau Ayu tak singgah teratak CiM, lambat atau cepat, CiM tetap singgah jugak kat sini...

**Jom buat duit :)

LYAfrina said...

itulah..lya pon xckp masa skarang..byk sgt komitmen.. dah tak terkejar masa ni..
lya lg la..kat ofis xleh buka trs blog... hrp kt rmh je.. tp berkongsi dgn komitmen lain y lbh penting

Chic Na said...

cepatla boleh kawen kalo mcm tu. tabung kawen da nak penuh. huhu..

wan nurul hezrina said...

fb payah sikitlah ayu..nak gak buat duit..huhu akan diusahakan sbb kat umah takleh layan internet sgt sbb sofia ngan merah ajak layan dia.hehehe

9n0L4 said...

mase yg kejor kite. hee