Thursday, 13 September 2012

Bekahwin untuk 3 hari?aku setuju?



Bila tanya pada sesiap pun sapa yang rela berkahwin untuk 3 hari kan..
kalau aku pun mesti jawapannya TIDAK!!!!..
tapi itulah hakikat nya..tapi apa yang aku setuju???
so lihat bawah ni.....jeng..jeng..jeng...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Setuju sanding sorang kat atas pelamin ni ja..hihi

Haha al kisahnya pelamin ini hanya terdapat di alamanda sahaja tau..
boleh duduk untuk bergambar sahaja.
apa lagi nak rehat sekejap bergambar lah sekali.hehe..
ini filem afdlin shauki...dari novel jugak..
selalu kalau novel endingnya mesti yang happy jakan??
so untuk filem ni kalau nak tahu kenalah pergi tengok 20 SEPTEMBER 2012 ni..hihi...
yang tahu ada Vanida Imran dan suaminya bersama Ayu Raudhah jugak..
ada sapa2 nak tengok ka??belanja tiket jom..hihi



 kawan-kawan tolong picit sikit ;-)
<<terima kasih daun keladi,sambungkan.hehe>>


lebih banyak cerita di Astro,hanya lagi 2 hari ;-)




nak kahwin??







Kata Ayu:sok bersiaran lewat sikit,pagi nak gi Shah Alam ;-) terima kasih yang sudi tambah earning kahwin ayu..;-)

37 comments:

Deqla manjew said...

amboii...posing kemain! nmpk sgt ayu ni suka sgt ke alamanda tu kan..cer skali skala ke KL pulak..deqla ni kan nama je keje putrajaya tau tp nk ke alamanda tu jarang2 skali..haha..jom tgk wayang sama nk? hihi

Mrs Velentine said...

wah macam best kan ayu..dh cubit2 cni

are_lin@yu said...

deqla:hihi tau tak pa..putrajaya tu mcm tmpt wajib g klu klr jln sbb tak tau nk p mana dah..hehe..blh aja tgk wayang..jom2 kita serbu..hehe

Cik Nur said...

cantik pelamin tu..dah nampak seri kat ayu ni..ehem2.. :)

nanieybarnieylurviey said...

phewitt... cntik la pelamin tu.. tmbh plak ayu yg berseri.. :) mcm best je sbb Vee and husband die blakon..

izan mama mia said...

singgah tgk ayu bersanding..hihiih

~PILOT LOVER~ said...

hahah suspen je tajuk entry...heheh :)

unsecretostory said...

Bestnya tngkap gmbar sanding sorang2 tue . Nak nak jugak . Heee ^^,

Miss BaNu said...

heheehe dh tahu ending cerita ni sebab saya ada novelnya..haha mmg best novel nya..

Ayumi Comot said...

xsnggup kawen tuk 3 hari je..kalau leh, biarlah smpai selama2nya:)

LelakiSemalam said...

3 hari pun ok gak...hehe

N.Aima K said...

waaaaaaaaaaaaaaaah cntknya awak..kenapalah kat kota kinabalu xda pelamin mcm tu kat cinema..saya nak juga enterframe haha

Sue PeLik said...

huhuhuhu ayu neh. letak pelamin lakkk. neh yang buat saya rasa nak kawen neh. hukhukhuk

Izara4eva™ said...

wah mcm menarik ja.. da lama xtgk filem afdlin shauki..

::CIK LYNN:: said...

hari tu dh tgk 30min esklusif kt astro..cm bes je..tp xsggup nk bca nvel dia yg tbal tu..hehe

Arina Shamsul said...

3 hari je?Oooo,tidak! Hihi..

Wah mesti syok...insyaallah nak tengok gak la..ngeeee.

nuyui a.k.a miss YUI said...

huhu.mcm besh .

BERT said...

keje putrjya ke ayu? kaki alamanda ye ni hiihi.. slalu gk sy g sane dlu ms dok subang dlu.. nti dh tgk cite tu buat le review sket.. kalo best leh la g tgk..


ehemmm2.. ayu.. dh picit sume dah.. yeayy!! nti smbung picit2 lg keh

nur anis said...

cerita nampak macam best la...:)

Chegu Anuar said...

Ermm.. Yu, ni mesti ada palnning dah 'naik' pelamin ni.. Jgn lupa jemput noooo...

ros_reeza said...

rajin ek g alamanda :)

best ke cerita tu ek?..

Ros picit2 manja dah :)

Chic Na said...

I tak sanggup! huhu..
mana pengantin lelakinya ayu? hihi..

Deq's Qienz said...

hinggatkan apa tadi..hehee..gempaq je ayu nihh

MamaEma said...

sakan berposing..hehehe..cantik.

Haryati Faizal said...

mcm besh je....

Nizam Ijam said...

3 hari jer??? buat la 3bulan..hu2

Nur farahiza said...

ambpi bukan main taw , kalau berdua lagi berseri pelamin too , bukan awak taw . tapi pelamin , hejheheh :D

wan nurul hezrina said...

TAK TERJUMPA PLAK NGAN AYU..HIKHIK..nurulpun selalu g alamanda2 umah ke2 kiranya..mcm beshkan cerita tuh?

Masz Sidek said...

siap ada pelamin lagi... nak tengok.. tp mood belum sampai lagi... nanti ayu review yer... ;p

ejulz said...

nak duduk sebelah.. hehe :P

Si Matatajam said...

Tengok preview crita ni cam best..

QasehnyaRania said...

jom...jom =)

Wanieys said...

oooo nk g tgk wayang...jom...ayu blanja ekekekeke

Everything's Everythings said...

xkira kahwin la tu owh haha

Cik Aini said...

mcm menarik gak kan cita tu..20 hb baru tayangan kan..jom Ayu belanja ai nak?hehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

macam dah tak lama je ayu ni nak naik pelamin :)

Nyue said...

pelamin ni jugak ad kat wangsawalk..hehhee..nyue nk bergambar tp ramai org so mls la..hehhehehe