Saturday, 29 September 2012

Percubaan pertama...


ini entry pertamaku di malam hari..selalu online waktu siang and dekat ofis saja..
kali ni dah panjang tangan sikit..laptop n broadband dah ada..hehe..
bolehlah balas kunjungan kawan-kawan yang mana tak sempat..;-)....oh ya...
sapa yang pergi putrajaya esok??dengar kata ada banyak acara..
mau kalau terserempak tegur2 lah eh..ingat nak pergi jugak..hihi..
malam pun da konsert kan..bolehlah pergi jalan-jalan kejap ;-)
jom-jom kita pergi jalan-jalan ;-)

tetiba teringat masa study dulu..dan inilah dinner terakhir masa study dulu..
sedihlah pulak member semua dah dapat degree
aku tak dpaat teruskan perjuangan lagi,
mintak2 adalah rezeki tahun depan nak buat pjj..huhu



 ce teka mana ayu???hehe


selamat malam....
ayu nak tidur dah,esok pagi ada hal nak kena settle..
petang kalau sempat jom jumpa kat Putrajaya..hihi

31 comments:

unsecretostory said...

Best ! Sweet sweet semuanya . Mana kak ayu ehh . Alahai xcam laa mana satu . Hmm hmm ?

-meeSUPERGIRL- said...

slmat berjalan. . Hehe

boni kacak said...

InsyaAllah.. saya doakan agar ada rezeki tu :)

~Cik Sweety~ said...

wah wahh.. lawa baju ayu tuu.. kalah2 baju ct nurhalijahh..hehe

♥ Miss Hearty ♥ said...

waaaa..ayu yg ke-2 dri kiri kan.cantek lah baju ! nk pinjam leh?kekeke

Lyaa Suriany said...

OUCH
comey comey eh belako

Ayuni said...

InsyaAllah, everything will be fine....

Everything's Everythings said...

Yang baju warna biru tu kot.. xD

Datang singgah dari blog Sue Pelik

Sue PeLik said...

yang pakai baju warna biru kan???? :)

nur anis said...

yang banyak bling bling tu lah ayu kan..:)

nur azian said...

bestnya dinner kak :)

wantie said...

tak pe dik. akak pun dah kawin baru teruskan degree...

kalau hati dah berkenan nak sambung. I'allah Allah with us.

Si Matatajam said...

Cik mek molek berbaju turqoise tu la Ayu..hu hu...comel..

Miss BaNu said...

ayu dua dari kiri kan pkai bju biru hehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

makin laju la update entry camni :)

ayu baju biru, muka tak berubah pun :)

Fiza Suhaimi said...

sweetnyeee ayu.. fiza tengok lima kali baru fiza perasaan ayu.. ayu lawa sangat! ;)

Chic Na said...

percubaan berjaya ayu. huhu.. moga2 dpt la nanti further study.

*of cos la yg pipi bolat tu ayu. ;)

Cik Aini said...

hehehe
no 2 dr kiri bj biru..kan..kan.. :)
insyaallah,kalo ada rezeki nk smbg belajar tu x kemana :)

~PILOT LOVER~ said...

yg berbaju biru kew??hheheh

Haryati Faizal said...

seronok lah tu...dg bley bukak blog kt umah...

izan mama mia said...

lawanya bj ayu..cam baju tunang jer..hihi

Solehah Shamsuddin said...

yg pakai bju wrne biru tu ayu kan.hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntikla baju ayu tu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ayu lawanya baju hehe

9n0L4 said...

amboihhhh. mcm pengantin dahhh cik ayu. nmpk biru lip lap gitu. ;)

ros_reeza said...

pewwitt... dah ada broadband la Ayu ni :)

Cik Nur said...

nampak ayu..warna turqois tu kan.. :)

cunn..!

Che Rosliza Che mat said...

wah...dah ada broadband....mesti rajin berblog nanti....nasib baik ada gambar boleh ingat balik...

QasehnyaRania said...

dua dari kiri kan ;)

dya bunga said...

ayu yg pakai bju warna biru..tudung pun biru

wan nurul hezrina said...

alah kenal dah yang mana.2 dr kiri.hehe wah cumil2 belaka gadis melayu berkebaya nyonya..