Friday, 28 September 2012

bila aku tumpang glamor,ginilah jadinya..hehe


ohhhh terlewat besiaran hari ni,
gara-gara kena lunaskan kerja yang banyak
so meh nak cita aktiviti minggu lepas..hehe

Nak di jadikan kisah Ahad lepas pergi Metro Kajang..
just makan angin ja..hehe..
pastu terserempak plak dengan Linda Onn,Redza,Halim Othman..
rupanya dorang ada buat gelajah Suria Fm..
bolehlah tahan ramai orang kat situ..
aku pun sempat jugak lah menyelit nak tumpang glamor..haha...
akhirnya dapat dapat jugak lah cuit2 Linda Onn..
aku ingat tinggi sesangat tapi oklah standard orang Malaysia lagi rupanya..hihi..

baru perasan tersengih benar aku ya..haha

Dengan Halim aku tak sempat nak tangkap 
ntah napa tak sampai aura nak gi kat dia..hihi..
so aku snap pic dia dari jauh ajalah..
Redza plak aku tak pergi pun side dia,
sebab dia main bahagian depan ja ramai sangat orng nak pergi
.pastu ada Nadia,ntah aku tak kenal sangat,dan 2 orang lagi artis
 aku tak kenal tapi lagu dorang femes jugak..hihi..


curik-curik aja lah kerja..hehe

tak dalah nampak tua sangat kan,walaupun tak kahwin lagi..hehe

konsert last dari Aweera (MOJO).
En Anip nak sangat tangkap gambar dengan Aweera
 sebab member2 dia pakat minat saja nak bagi jeles..hehe.
last2 tak da peluang sebab manager aweera kot kalut sangat tarik dia
 yang dapat tangkap pun tak sampai 10 orang.

 Si rambut kerinting..haha

wahhh tarik jangan tak tarik..;-) 

ni jela yang mampu,snap!!haha

nak dijadikan ada rezeki jumpa Aweera,time tu kitaorang nak balik dah,
tiba2 Awwera keluar ikut pintu tu jugak tak da plak orang kawal dia,
apalagi aku serbu lah..haha..
terus semang jumpa orang kampung lah katakan..haha..
En anip la sembang.so dapat gakla tumpang glamor jap..hihi...

Orang Utan Aji ni..orang Perlis tau la kan..hehe 

tumpang jugak..hehe


pastu aku jumpa lak dengan Farid kamil..haha 
nampak tu nak tumpang glamor jugak..hihi..

sengal tak yang ni..haha





Kata Ayu:hari ni tak dapat bw Jumaat pun banyak kerja jugak..huhu
malam nanti dah boleh bw,nanti ayu terjah kawan2 ya ;-)

36 comments:

Deqla manjew said...

hihi... mmg sengal gmbr last tu... haha... aweera pakai celak cam comot jek.. haha... pssstt... dya bunga oittt.. aweera k, bkn awie.. hahaha...

Fiza Suhaimi said...

haiii ayu ada hati dekat halim ke? hehehe :P memang ramai orang kan..

nanieybarnieylurviey said...

ada iras2 la En Anip ngn Artis tu :)

BERT said...

fuyyoo jumpa dgn org glamer heheheehehhehehe

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

huhuh.. comey aje pun ;) haha.. nmpk muda la h.o tu..

Cik Nur said...

tang farid kamil tu..mmg ade kesengalan sikit..kikikikikiki...

duniafana said...

ngalahkan artis ek :p

Cendol said...

hahaha hamboiii hamboiiiii sakan dia!! untungla tumpang glamour.hahakk.ayu ape kaba.mcm sehat n gembire nmpk nye.oh dn jugak glamour!haha
bagus la :)

MRS Rongoks said...

seronoknya dia . huhu

Mrs Velentine said...

alamak ayu pun dah mcm artis

nur anis said...

jumpa retis la....best tu..:)

Misz Mieza said...

Wah! Bukan main lagi nih bercamwhore ngan retis.. Auww! ^_^

Chic Na said...

seronoknya dpt bergambar ngan retis ye. hehe.. aweera tu muka dia unik kan.

wahh da dpt guna bband ke ayu? best2. ;)

nur azian said...

wah bestnya tangkap gambar ngn artis kot..
hehehe :)

jom lawat entry sy lak :)

Kakzakie said...

Sebab Ayu pun kakak rasa kategori tinggi itu yg Linda tak nampak tinggi sangat..

Sue PeLik said...

untung laaaaaaaaaaaaa orang tuh!!! huhuhuhu

Nazayiena said...

Wah byknya ayu tumpang glamor hari tu....

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda...

Kesuma Angsana said...

amboi2 seronok sakan ye

ieda said...

dah macam retis dah adik tau ekek

aah lahhh ... hurmm tapi kan halim nie dah 40 kan .. walau x nampak tua tapi dia dah nampak matang sgt2 ..
akk tgk tadi dah hampir x kenal lak ;)

Detective Fiqa said...

amboiii >.< hehehe
comell tuan belog ni ^^

izan mama mia said...

jumpa retis lak ayu yer..

mama aryan said...

sengih sebab dpt bergambar ngan artis yer..hehe

~PILOT LOVER~ said...

Seronoknyer jumpa retis..heheh dah agak tua dah halim othman kan....huhu

boni kacak said...

wah...seronoknya dia..hehehe

Mieya Atiera said...

Jelesnya, dia dapat jumpa dengan retiss.

Si Matatajam said...

Amboi bestnya jumpa org kampung femes...sekaligus Ayu pun femes gak la kan ha ha..

Miss BaNu said...

amboii tngkap gmbr dgn artis gitu..tp kalau ayu tgkp gmbr dgn jozan konform saya jeles hehehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

wah3 jumpa artis :)

Cik Aini said...

kehkehkeh
pic last tu yg x tahan tu..sempat sembang2 x dgn farid kamil tu?hahaha

Haryati Faizal said...

sengih smpai telinga bila dpt bergamba ngan linda onn...suke la tu...hihi

Solehah Shamsuddin said...

wah glamour la akak cmni, dapat gmbr dgn artis tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah jumpa retisss best3 hehe

9n0L4 said...

untunglahhhhhhh dpt jumpe retisss. hehe.

ros_reeza said...

Amboi2.. glemereesssnyee Ayu :) hihihi

dya bunga said...

haha..muka dah ala2 ngn aweera.haha..haha