Thursday, 13 September 2012

Tingginya darjat seorang ibu..


Betapa tingginya darjat seorang ibu...
moga ibu,umi,mama,emak kita terus dirahmatiNya..Amin..
tiba-tiba terasa rindu...huhu




kawan-kawan tolong klik tabung ayu untuk hari ini ;-)
<<terima kasih>>
v
v




28 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

i am a mama :)

Everything's Everythings said...

Betull sgt tu.. thanks for reminding ^^
I love my mother

nuyui a.k.a miss YUI said...

betapa tinggi darjat ibu kan..

QasehnyaRania said...

ya betul.. done=)

Deqla manjew said...

tanpa ibu siapalah kita..xkan kita dpt melihat dunia yg fana ni kan...huhu

lelamaisara said...

saya dah jadi ibu Ayu bile lagi..:)

Sue PeLik said...

dan beruntung laaa kita. insyaAllah suatu hari nanti pun jadi cekgu kan??? :)

Kakzakie said...

Bila darjat itu telah diangkat tinggi sebagai ibu kena lakukan tanggungjawab yg diberikan sepenuhnya..

nur anis said...

saya sayang mak saya..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya saya mak saya!! :)

ayu tak boleh click la, bila click keluar untrusted connection. tak tahu nape.

Si Matatajam said...

Tanpa ibu sapa la kita..tak dak kita kat dunia ni

MRS Rongoks said...

rindu mama :(

nanieybarnieylurviey said...

Sayang MAMA :)

rindu nk balik kg.. lambatnye raya haji!!!! :(

Masz Sidek said...

syurga di bawah telapak kaki ibu...

teringin nak jadi ibu... hmmm...

Cik Nur said...

Nur sayang mak...!

sambil cubit manja dekat ayu..hihih

Miss BaNu said...

kasih ibu membawa ke syurga..

Chegu Anuar said...

Ishh.. mcm nak balik kampung ghasanya cik ayu..

Azee Hana said...

ibu,,ibu..engkau lah ratu hatiku...=)

Detective Fiqa said...

sayang mama df :'(

BERT said...

bile dh peknen ni.. lg terasa n phm betapa susahnye jd ibu.. kdg2 boleh ngs bile kenangkn susah pyh ibu kita nk besarkn kita..

Wanieys said...

Alhamdulillah dh jd ibu...dan akan teru menghormati ibu sis :)

p/s:dh cubits ayu :)

aryocahyalesmana said...

Cos, Surga ada ditelapak kaki ibu

LelakiSemalam said...

Siapa kalau x tahu mmg ada masalah...:)

Haryati Faizal said...

muliakan title ibu tu, sbb sy pun ibu juga,
sy syg mak sy!!!

ros_reeza said...

Rindduuu jugak kat mak... huhuhu..

p/s : ROs dah klik tabung kawen Ayu.. nanti nak kawen, jgn lupa jemput, k.. hihihii

adam narzuan said...

ADAM DATANG SIGGAH KEMBALI KAT SINI...NICE BLOG..KEEP BLOGGING K.. :)

Chic Na said...

sayang mama saya. ;)

wan nurul hezrina said...

nurul cayang mama nurulll..mak mertuapun nurul sayang walupun dia tak lahirkan nurul=)