Wednesday, 5 September 2012

First time ada banner


 nampak tak??hehe
teruja ni..first time ada banner tau..
nak buat sendiri memang lah tak pandai nak godek bagai

kredit kepada Mama Arina@Big Boss GSF..hehe
untung tau masuk group ni,semua sporting habis
dekat Facebook memang group paling aktiflah
tiap-tiap hari ada update..hehe

 inilah Mama Arina yang cute
 bersama puterinya..hehe

Terima kasih Mama Arina sudi buat banner untuk Ayu
semua ahli pun dapat kan..hehe
rajin betul Mama ni kan
akhirnya tercapai jugak hajat nak ada banner..hehe


Sebenarnya dah lama siap banner ni..
aku ja tak tau..hehe..
lambat benor updates..
nasiblah ada sang puteri yang comel 
sudi bagitau aku..hihi

siapakah sang puteri itu???
jeng..jeng..jeng...

curi gambar deqla dengan hubbynya..
jangan marah ye..hehe

selamat dah kahwin kan..
tidak mesti ada yang nak ngorat..hihi
Terima kasih deqla sudi bagitau Ayu
dok cari tak jumpa..
ntahlah apa yang nampak..hehe





Kata Ayu:sudilah kawan-kawan yang lain berkenalan dengan mereka..memang sporting..hehe

31 comments:

Deqla manjew said...

ha kan.. jumpa pun! hihi.. pelik la jugak tgk blog ayu takde pun letak banner padahal mama siap buat entri nak bg banner lagi tu..terlps pndg yer..marah big boss karang! haha..ok sesama kaseh syg! :)

Deqla manjew said...

psssttt.. deqla klik kat nama deqla tu kan kuar blog mama la.. pelik la..haha...

Everything's Everythings said...

Wahhh bestnya dapat banner!
tapi xmain facebook pula agk2 boleh juga tak dpt banner kalau bodek blog tu? haha ;D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

comel :)

♥ Miss Hearty ♥ said...

bestnyerr dah ada banner sendiri :)

Michelle Hopell said...

comelnye banner .. :)

Ikmal said...

Assalam, waaaaa, dah ada banner... hehehe... tahniah buat anda...

Che Rosliza Che mat said...

cutenya banner tue...

Dezee said...

nampak2..XD

Masz Sidek said...

banner yg comel macam ayu jugak dan comel macam mama arina... :D

Rara Nasiha said...

tak pernah join group2 blogger macam nie. :)

AINI CHE DIN said...

cutenyer banner tu..

Haryati Faizal said...

beshnye ada banner sendiri...

Wanieys said...

lah ayu xsedar ke mama buatkan banner tuk ayu..ingat dh tahu..nasib ada deqla yg baik hati tlg bg tahu :)

Cik Nur said...

nur merangkak2 ke sini..huhuh..

comel doodle tu...secomel tuannya.. :)

nur anis said...

comelnya banner!!!

nanieybarnieylurviey said...

cantik!!! :)

duniafana said...

canteek banner!

ku-cit said...

nk join jugakla gsf ni...tp cmne ehh??

nuyui a.k.a miss YUI said...

aktif sgguh ni..hihi

boni kacak said...

mama arina memang rajin buatkan banner kan. tu menjadikan GSF ni salah satu group yang unik.. jaga group ni baik2 tau. biar berkekalan sampai bila2..

Chic Na said...

bolehla letak kat bloglist cik na nanti. huhu..

dyabunga said...

hahaha..patutlah dya xpernah nampak banner ayu..

L said...

hehe.. utgla dpat banner.. huu nak3..=)

jemput baca..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/09/inilah-insan-yang-wajib-kita-cintai.html

izan mama mia said...

lor..ayu br tahu..dah lama tau banner tu mama arina bt untuk atu..huhuu

LYAfrina said...

kiut miut

lya pon xreti wak banner ni..harap y mma arina bg je

QasehnyaRania said...

mmm..ciksu baru je request ngn Cr paagi tadi..teringin pulok nk ada banner tu..hihi

nway..mai tengok sini sat noh..ada sesuatu tau tok u =)

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/siapa-yang-bertuah-itu.html

Yana Libra said...

laaa..baru tau ke ayu? dah lama kan rasenye? huhu~

elyna mirsada said...

comel la ur banner..

Si Matatajam said...

Mama mmg tak lupa untuk semua anak2 buah GSF ni dik...Cute cam Ayu la banner tu..

9n0L4 said...

samelah kite. first time ade banner. ;)