Monday, 24 September 2012

Dah boleh cash out!!! jom buat duit dgn tuto ni ;-)


Wahhh tak salah 2 minggu lepas ada cerita pasal Says...
pastu minggu lepas cek setelah seminggu dah boleh cash out..
makna nya dalam seminggu earning dah melebihi RM50!



.Alhamdulillah boleh lah buat belanja seminggu.
.tapi aku tak cash out lagi pun..saja nak tunggu banyak2..hihi.
jomlah bagi yang belum join kita pakat join sesama...
pastu add lah ayu kat fb,yang mana yang dah join semua dah jadi kawan
 and kitaorang tolong klik2..kan mengeratkan silaturahim jugak tu..hihi...


jangan risau dekat fb pun dah ada group yang akan tolong member2 untuk klik..
so kita pakat tolong lah kan..nak tak nak ja..hehe

nak jadi kawan jomlah add ayu dekat fb-->>ayulina
twitter pun boleh ;-) -->>ayulina


ok sekarang ayu sediakan sekali cara-cara nak iklankan Says ni


  1. ok mula kawan-kawan Sign up kat sini-->>Sign Up
  2. Lepas tu buka email untuk active kan.
  3. ok sekarang dah boleh mula broadcast iklan,bila buka says akan keluar macam bawah ni

4. Untuk tengok current earning boleh klik Dashboard.Untuk ambil iklan klik Special.


5. Ok kawan-kawan boleh pilih iklan yang belum complete sahaja tau..kalau share iklan yang dah complete takkan dapat duit ;-) lepas klik iklan yang dipilih, akan keluar macam dekat bawah ni.


6. Klik dekat broadcast untuk dapatkan link.dan akan keluar macam dekat bawah ni


7.Ok kawan-kawan boleh terus broadcast melalui FB,TWITTER..atau copy sahaja link yang ada macam dekat atas dan letak dekat wall macam kat bawah ni

8.Buatlah ayat menarik untuk orang klik ;-)..ada apa2 boleh tanya..sharing is caring ;-)

group fb -->>Side income fb ....-->>says group


***harap dapat membantu,apa lagi jom sign up sekarang!!!


baru jinak2 dengan 1 lagi side income akak blogger ajar..hihi..kalau menjadi nanti ayu share lagi ;-)

29 comments:

Si Matatajam said...

Tahniah Ayu...mcm best plak na...

Everything's Everythings said...

Wahhh... rezeki tu ^^
bestnya dpt earning

nanieybarnieylurviey said...

Alhamdulillah.. rezeki online kn?
Lewatnye ari ni. ingt Ayu ada keje kt luar :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya.. yui dah pernh dftr tp dah lupa pass.. hihi..

Arina Shamsul said...

Alhamdulillah..murah rezeki..:)

Mama dah daftar say tapi tak serius ..comna mak cashout..hehehe.

Mrs Velentine said...

wah ayu cepatnye dpt RM50.00

nur anis said...

tahniah ayu...murah rezeki..:)

♥ Miss Hearty ♥ said...

da add ayu ! nti sama2 lah kita main klik2 ok :)

boni kacak said...

adeh.. saya da akaun says ni.. tapi tak pernah aktif..

p/s : awak kenal tak dengan blogger cik sweety? daripada GSF. awak gtau kat dia. saya minta maaf. saya tak boleh komen blog dia. sebab tulisan2 kat blog dia hilang. saya tak dapat baca dan komen..

lelamaisara said...

oh...mcm nak buat je...

Haryati Faizal said...

takde effect ngan nuffnang ke?

~Cik Sweety~ said...

oooo..nk try la mcm nee..nk bukaak jugaaa...

::EIDA:: said...

Ida dah add ayu.. (Eida Baharum ye) Ida pun baru berjinak jinak dengan says ni... =)

Fiza Suhaimi said...

Alhamdulillah.. rezeki ayu murah sangat.. Fiza dah buang pun iklan tu..

Chic Na said...

cepatnya dah boleh cash out. kalau rajin dpt la kan.

Chegu Anuar said...

Bagi yg ramai follower, ok la Yu.. Kalau mcm blog den, huhuhu.. abihkan bogheh ajo.. Hahaha.. Anyway, Tahniah.. Thumb Up!

+kasih+ said...

Ayu.. kasih dah add ayu kat FB ngn follow twitter ayu.. nie FB kasih (shahida dzulkafli) twitter lak (shadzul).. thanks.. sharing is caring... hehehe..

Dezee said...

Heihei...ulat dalam batu pun boleh hidup..errr..Dezee xcakap ayu ulat yer..XD

BERT said...

bagus ayu.. siap buat tutorial lagi hehehe.. ramai yang tanya tu ape lagi... rejeki2 hehehe

Deqla manjew said...

hukhuk..penasaran tau deqla nk try...tp apakan daya....sedeh la ayu!! kalo tak deqla tentu dah boleh buat duit...uwaaaaa... sobs...tahniah ayu...mintak blanje bole?? :p

dya bunga said...

tahniah ayu..blh lah belanja dya kan2?

ros_reeza said...

Alhamdulillah rezeki ayu :)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah ayu...

wan nurul hezrina said...

nurul tak daftr lagi sbb akaun fb pun kongsi ngan hubby.huhu kalau kongsi blehker daftar says nie?cepat gak dapat rm50

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alhamdulillah.. rezeki2 :)

Cik Nur said...

wahhh...ayu dah boleh cash out..? bestnyaa..!

9n0L4 said...

dah cash out ke? bestnyeeeee. nak jugak. ;)

mя hanzs cheesecake said...

tahniah..lepas ni sebulan sekali dah boleh cashout.. ^.^

5 Bonus Istimewa Untuk Rakan Blogger !

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulilah rezeki