Monday, 10 September 2012

Jom buat duit...

Sebelum ni pernah dengar pasal Says.com ni tapi tak ambil port pun.
sebab tak tau nak guna and memang jarang buka FB.
Lepas tu En.Anip lah kenalkan dia cakap kawan dia pun dah dapat duit
 dengan daftar n broadcast iklan dari Says.com ni..
So aku pun try lah register..tapi tak da lah pandai lagi..
sebab internet kat ofis tak boleh buka FB.
so terhad lah untuk dan iklankan kat fb ni..
so kawan-kawan yang ada kesempatan ni jomlah join..
daftar pun dah dapat RM5 apatah lagi kalau rajin iklan kan..
mesti dapat banyak lagi..


iklan kan dengan FB,Twitter pun boleh..
so lagi banyaklah kita boleh dapatkan..
so apalagi jomlah register bagi yang boleh join
just klik sini untuk maklumat lanjut
----> Says.com



dapat RM5.00 pun banyak kan..hihi
kalau kita rajin lagi banyak la kan..
sebelum ni ada yang pernah dapat RM400
yang boleh caya tu sebab kawan En Anip sendiri ;-)

dari kita surfing internet saja-saja..
jomlah buat duit sama-sama..
nanti dah iklan kita klik sama-sama..
kan banyak leh dapat tu..hehe

26 comments:

nanieybarnieylurviey said...

betul tu ayu.. tp nani tak buat pun.. Tapi Lurviey da cashout da.. yg best die akan bank in.. kalau nuffnang kena tunggu check..

Sue PeLik said...

ayu! saya dah buat dah lepas tuh tak tau mcm mana huhuhu apa yang jd pada says tuh huhu

Wanieys said...

sis dh daftar nanti klu ada iklan kt fb sis ayu tlg la klik2 nah hehe

Deqla manjew said...

deqla pun x penah la buat duit cara on9 ni..x konfiden sebnrnya...huhuhu

nur anis said...

buat duit banyak-banyak ye ayu..heeee..:)

izan mama mia said...

betul tuu..mama pun dah joint..mai laa klik2 kat fb mama..errr

teratak hati said...

Blh caye ke ni?hehe..nk try la..
Selamat hari raya ayu..lama tk jengok sini..

Cik Nur said...

pernah dengar jugak.. tapi tu lah takut nuffnang marah terus tak jadi nak join.. tapi ayu cakap boleh promot dekat fb kan..? teringin pula nak join.. :)

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wah cam best jek..kite join nuffnag pun tah bpe dpt..x pernah tgok pun.sama la kite FB kat opis dah kene blockd..leh gen twitter gak ea..ok ler tew..hehehe

Che Rosliza Che mat said...

boleh jugak join hihihi

Chenta Eyfa Latieyfa said...

ok sye dah registered...hehehe..jom click kite gak cni
http://says.com/my/eyfa19/invite

Azee Hana said...

banyak duit,,leh la belanja ni..hiii

Nadia Elena said...

kaya la ayu pasni.. ^_^

Nadia Elena said...

kaya la ayu pasni.. ^_^

Cik Rongoks said...

ika dah lama buat yg says nie tp tak aktif.hihihi

Dezee said...

Research dulu cik ayu..research..Setiap batu ada udang disebaliknya :)

Mrs Velentine said...

sya dh daftar..skg dlm proses buat cashout...tak banyak dlm 125.00 je..nnt ayu bagi link iklan kat Fb @ blog akak akan klik..nnt ayu klik akak punya iklan gak k..

Haryati Faizal said...

baru 1st time tau...tp akak pun jarang bukak fb gak, kdg2 malaslah bukak...

Deqla manjew said...

baca komen2 depa ni mcm best lak..teringin tp kat opis deqla x leh bukak pun website tu..blocked la ayu! hukhuk... :(

Si Matatajam said...

Merajuk ngan churp2 pastu dah malas nak join says sb depa cam adik beradik ja.. Nnt Kalau dah hilang merajuk, akak join la kot...ha ha..

Everything's Everythings said...

Wahhh boleh buat duit sambil blogging ni xD

Miss BaNu said...

sama la bru gak join..nti kita leh la tolong2 klik iklan2 yg ada dlm fb dan blog kita sama2 kan hehehe

Chic Na said...

dah lama join tp tak iklankan pon. tak sempat. harap churp2 ngn nuffnang jelah. ;)

MAY said...

x efek kat nuff ke

Yana Libra said...

cam menarik je~~

dyabunga said...

dya xjoin lgi..ihihih..mcm menarik