Monday, 10 June 2013

Ujian Tapisan Penolong Pegawai Sains UKM




Salam semua,selamat petang...monday blues tak hari ni?hehe..ayu kurang sikit harini..esok lusa belum tentu..hehe..

semalam cek email,dapat menghadiri ujian tapisan kompentasi dekat UKM pada 15/6/13 ni..rasa dah lama mintak.pastu sampai dah tak ingat dah.ingat terus interview rupanya kena ujian dulu..ada jugak search internet macam2 soalan yang ada.isu semasa,esei bm n bi bagai..adoi tak sempat pergi kejut perut dah..haha

dan antara yang dah pergi memang ramai gila orang hadir untuk ujian ni.agak2 nak pakai banyak orang kot?hehe..ada sapa2 yang ada pengalaman tak?share sikit..hehe

kalau boleh tu memang harap lulus ujian ni,tapi sebelum tu kena study banyak dulu..klu2 ada lah jumpa sikit.cuma tak tahu macam mana bentuk soalan tu..adoi terasa macam nak masuk exam time study lak.hehe

doakan ayu ya,ada sapa yang dapat jugak.boleh lah jumpa.hehe

17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

QasehnyaRania said...

as-salam u
in shaa ALLAh semog ada rezeki u nanti
all the best k

Haryati Faizal said...

good luck dear...

Sutera Syifa said...

semoga lulus dan berjaya ye ayu..study rajin2 tau..

Cik Nur™ said...

Nur sentiasa doakan....
buat yg terbaik ye ayu.. :)

Deqla Manjew said...

tahniah ye ayu terpilih menghadiri ujian tu.. dah tentu2 la kami mendoakan ayu..good luck! =)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Assalamualaikum ayu...ape kabo lama akak akak xsinggah sini..hope ayu baik2 jer...rindu ayu :-)

akak doakan ayu yer :-)

Deq's Qienz said...

xbrapa ada pgamalan la ayu..anggap cmni la..bila dah rezeki kite tuh mmg xkemana..walau badai mlanda gung tiggi didaki pon mmg Allah tetapkan tuk kite mmg akn mjdi hak kite. kalo bukan hak kite, mgkin ada hikmah sebaliknya. .xder la frust bila xdapat kan..btw gud luck tau.

wan nurul hezrina abd halim said...

temuduga ker ayu?kat sina mmg ramai gila g temuduga jawatan 27

Rosmiza Ali said...

Goodluck Ayu! ^^,

Si Matatajam said...

Best of luck Ayu

Yana Libra said...

doa usaha & tawakal~

good luck ayu! :)

LYAfrina said...

gud luck ayu.. lya doakan moga ade rezeki ayu

LYAfrina said...

gud luck ayu.. lya doakan moga ade rezeki ayu

Chegu Anuar said...

All d best to anda.. Ayu mesti bolehhhh laaa.. Hahaha

Chic Na said...

sekarang ni nak keja gomen/GLC sebelum interview mmg kena test dulu. cikna pernah masa nak interview kat Felcra. ramai giler kot. huhu..

nanieybarnieylurviey said...

Mcm mne interview Ayu..??