Saturday, 29 June 2013

Silent reader



Salam Sabtu semua...hari ni topic silent reader.peminat misteri atau pembaca setia tanpa komen?hehe..ok ke tak?macam femes ja kan ada peminat misteri bagai.yup tapi kadang tu semua ni wujud.

kadang mungkin kawan sendiri yang baca dan tak mempunyai blog untuk komen kan.kadang ada jugak suka baca updates dari kita tanpa komen.nak tau apa perkembangan ke.hehe

pendapat peribadi ayu tak kisah pun.sebab benda ni memang wujud kan.asalkan tak da sampai mengganggu life kita kira ok lah kan.lagi pun apa yang kita tulis kadang hanya mengenai isu semasa,pendapat peribadi,aktiviti harian itu ja

bagi ayu jugak selagi kita tak menyakiti atau menyentuh hak peribadi orang its ok..mungkin lain orang lain pendapat kan.yang untung nya kalau ada yang suka menggali entry lama2 kita ka,rajin baca blog kita ni penambah rating harian kita jugak.

so tak kisahlah ada yang selongkar ka,sebab blog kita macam hak kita jugak.kalau nak gosip bagai tu.depends pada orang tu.at least penting jugak lah kita ni kan.ada yang nak jadi kan topik.haha

kesimpulannya ayu tak kisah selagi tak da dengar cerita bukan2 lah. ;-).korang?

14 comments:

the malay male said...

biasalah tu...


kalau tak nak org lain baca, sila private kan :-)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Sama la, as long tak dgr apa2 yg bukan2..boleh diterima lg :)

Kakzakie said...

Kakak pulak ayu kalau dah baca habis mesti nak komen tak kira sikit pun jadilah tapi kalau tak baca habis memang tak komenlah itu yg jadi macam silent reader kot...

teha said...

eh , kita suka silent reader ! hee :)

Aine Ainun said...

hehehehh...
betui jugak tu...setuju la, walaupun akak x suka org geledah blog akak dengan tujuan BB,
oranb gosip kita yang dapat pahala ekkk...

unsecretostory said...

Saya saya . Saya laa silent reader tue . Lalalaaa ~

QasehnyaRania said...

betul tu.
jsut think positive

Deq's Qienz said...

betul ayu..baca jelahh kite pon xkisah..jnji dia jgn kcu kite suda..ni kalo kutuk2 mula nk hangin..hehee

Cik Nur™ said...

Errmm..sebut silent reader ni kan, Nur rasa blog nur ada org stalk.

tapi tak kisah pun, sebab dengan cara tu dia tahuapa yg nur rasa setelah apa dia buat... :(

Cik Aini said...

silent readers yg kenal kita ni masalah kdg2..yg x kenal tu lantak la kan.hehee

baru2 ni ai ada private kan blog semggu pasal silent readrs ni lah,x best la dok perli2 bagai.sakit ati je :)

Deqla Manjew said...

deqla pun ada silent reader jugakk.. x ksh la, janji x kaco deqla sudah la.. lain2 silent reader antaranya Ida, dan hubby. ;)

Amanina Mads said...

kwn2 yg takda blog dan agak jahat baca blog dan perli..hadoii
itu stalker namanya

9n0L4 said...

kak jaa punye silent readers adelah adek sdiri. lps tu die mengusik la dlm fb. hehehe.

Chic Na said...

kalau kwn2 sendiri cam segan gak tp buat xtau je.. hehe