Monday, 10 June 2013

Review : Nano White Polishing




Salam Isnin semua...hari ni nak review 1 produk bagi ayu memang bagus untuk buang kotoran degil dekat muka.tak salah ayu pakai produk ni dari bulan 12 tahun lepas.fungsinya lebih kurang macam kita buat mask telur.cuma yang ni kesan dia memang tak sampai 5 minit.

kalau ada yang malas nak pakai mask bagai.produk ni memang sesuai.kalau rajin macam ayu boleh pakai charcoal mask + nano white ni sekali.haha..rajin lah sangat kan.tapi jangan pakai kerap sangat.

kalau ayu charcoal mask ayu pakai 2x seminggu,polishing 1@2x jugak.tu pun bergantung pada keadaan muka kalau terasa banyak yang tersumbat atau dah start naik jerawat kecik2 tu baru ayu pakai.


 inilah rupanya..hehe..caranya mudah ja..cuma perlu picit sapu ke muka(jgn banyak sangat)..lepas tu just sapu lembut sampai gel tu bertukar warna.memang serta merta akan nampak.kalau kulit kita kotor memang akan bertukar warna coklat atau hitam.kesannya muka akan rasa lebih licin dan lembut.hehe..produk ni boleh beli dekat guardian atau watson.kedai biasa ayu tak confirm..huhu..harga pun tak mahal sangat.n ayu beli sampai sekarang ada lagi.memang jimat.hehe

sekian dari cik Ayu..haha


maaf ya banyak yang autopublish,buzy sikit.nanti free ayu terjah ya.

23 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ooo great gak product nie

Kakzakie said...

Muka ni kalau rajin dibelai memang akan bersih Ayu. Kakak ni dah tua malas nak perbagai ini semua..

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Hai blogger semua, nak coklat tak? jom join GA ni..

http://www.nabilabiela.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Good luck ya!

Aine Ainun said...

akak da lama p x pakai mask..=)

tq share,
nanti akak nk cuba n cari=)

Deqla Manjew said...

boleh cuba ni bagi sesape yg berminat.. deqla setakat ni setia dgn safi je la..hihi...salam isnin ayu..

E'in said...

mcm bagus je.. mahal x ayu? cube bg jwpn kat LINE... hihi

E'in said...

ayu kan ade no fon ein, kite cite2 kat situ laa.. ein baru tukar fon, no sume tarak... hihi

PILOT LOVER said...

teringin nak cuba tapi takot tak sesuai utk kulit muka kite..hmmm :)

Ratu Hatiku said...

mcm best jerk... :)

QasehnyaRania said...

mcm menarik je ni.

Haryati Faizal said...

suke product yg bley tanggalkan kesan degil kat muka ni..hihi

Cik Nur™ said...

waa..boleh cuba nanti...
boleh pakai hari2 ke ayu..?

Cik Nur™ said...

waa..boleh cuba nanti...
boleh pakai hari2 ke ayu..?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nampak mcm ok gak product ni

Deq's Qienz said...

dq malas nk renyeh la ayu..hahaa

wan nurul hezrina abd halim said...

wahh jadi itam?macam toksiklah yang kuar ek?

Rosmiza Ali said...

Produk2 nano memang best.. =)

Si Matatajam said...

Nano white pulak...mcm2 produk Ayu guna..patut maintain keayuan tu yek..hi hi..

Yana Libra said...

nanowhite kena tgk jenis muka jugak..huhu~

LYAfrina said...

kak long lya gna produk ni.. lya pon pnh cuba..mmg best n bau dia best

Chic Na said...

ooo patutla ayu bertambah comey sekarang ye.. hehe..

nanieybarnieylurviey said...

Mcm best je

Anonymous said...

rm23 je..mmg best