Sunday, 9 June 2013

Charcoal Mask packaging baru




Salam Ahad..moga indah2 saja cuti ahad korang..hehe..lama tak post pasal Mask,alhamdulillah order still ada.yang mana tempat tak ada Daiso tu boleh order.hehe..cuma ayu ambil lebih sikit sebab sekarang stok pun ayu tak ambil banyak sangat.tak pun kalau ada order baru ayu pergi beli.dan agak jauh sikit dari rumah ayu.

testimoni pun banyak tak update tak menyempat ja sekarang ni..ada yang berkesan ada yang tak kan..mungkin ikut jenis kulit sama..Alhamdulillah ayu sampai sekarang still guna.sekarang agak kurang banyaklah yang melekat2 kat mask tu.

image:google
 
ni packaging baru charcoal mask.yang lama ada dekat sidebar ayu.hehe..haish semuanya tak menyempat kan.haha..kalau nak order boleh contact ayu ;-)




boleh whatapps kat no ni 018-3923721
atau msg no ni 0103737834

15 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ptutlah tgk yg lama dah takde..pasan gak jns mcm ni.

nuyui a.k.a miss YUI said...

ptutlah tgk yg lama dah takde..pasan gak jns mcm ni.

QasehnyaRania said...

nmpk menarik
good luck u

QasehnyaRania said...

nmpk menarik
good luck u

Deq's Qienz said...

xprnh lg pon ayu..rasa cm malas pulokkk..hihii

Cik Nur™ said...

ohh,,packing baru ye...

syok pakai mask ni, tapi jgn tgk citer lawak time makan mask ni..seksa tak boleh gelak..

hahaha

Ara Afiq said...

tak pernah pakai, teringin jugak nk try. tester ada x ? hahaha :P

Amanina Mads said...

makin busy ayu ye skrg.. rezeki makin bertambah lettew :)

wan nurul hezrina abd halim said...

waaa ayu sorry angat2 bz..nnt ayu bank in jer kak akak rm12 ringgit n rm6 post..tgk blog akak mummyrinazone.blogspot.com kat side bar ada num akaun..dah masuk nnt ayu gtau akak hantar..nak yang biasaker yang slimming?ti ayu email akak ek katy nurulhezrina83@gmail.com

Deqla Manjew said...

wahh cantik charcoal mask berwajah baru...!! ayu tau x.. charcoal mask yg ayu bagi tu deqla x guna pun lagi.. hahahaha.. syg punya psl kot.. ;p

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik packaging bru ni

Rosmiza Ali said...

La, dah tukar packaging ke? Memang ada cari gak ari tu kat Daiso.. Tapi tak jumpa yang packaging lama tu.. Yang ni banyak.. Rupa2nya ni lah dianya.. Kahkahkah!

Si Matatajam said...

Wajah baru ni nampak lagi meletop la

Chic Na said...

cikna tak abis lagi yg lama ayu. sbb pakai sikit2 je.. huhu..

nanieybarnieylurviey said...

Lagi menarik.. Selalu ada yg mesej tnye nani daiso n nani suh dorang contact ayu.. :) hehe