Wednesday, 12 June 2013

Peneka tepat & pantas teka-teki Ayu ialah....





akhirnya ada blogger yang berjaya teka dengan tepat dan pantas teka teki ayu pagi tadi dan blogger tersebut ialah ...


dan 

 boleh beri alamat dekat ayu ya..nanti ayu post kan cenderahati..hehe..mulanya nak bagi cenderahati kepada 2 orang..tapi ada 3 lagi blogger jawab dengan betul so,ayu bagi jugak lah ya..hihi..susah jugak nak teka..jangan lupa bagi alamat dekat ayu ya ;-)

opss lupa nak bagi tau jawapan yang sebenar ya ialah Pokok Tembakau..hehe..sekarang orang dah tak tanam kan,ayu pun ada dengar nak tanam pun perlu ada lesen sebab ni antara pokok yang terkawal.sekarang kerja ni lah yang bertambah ,kena buat research guna pokok ni pulak..hehe

banyak bagi jawapan bayam dengan sawi ,aha kan ada rupa jugak tapi rasanya kita boleh tanam..hihi..

tq yang sudi jawab nanti kita main2 lagi eh ;-)



23 comments:

lia said...

yeayyyy akak antara yg dapat ekekekkeee...

akak emel alamat kat emel ayu yg ini, ya are_lyna89@yahoo.com

Deqla Manjew said...

tembakauu... yeayy betul la deqla nk jawab tu tadi.. tp kasi can kat org lain je....kahkahkah... tahniah pada pemenang...

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

la...tu la yang Shakira nak jawab tadi.. haha :)

Sally Yatiey said...

tahniah.. ;D

Kakzakie said...

Yg gelihati memula kakak ingatkan sawi tau Ayu.

Terima kasih sebab kakak teka betul yeay!!!

Ratu Hatiku said...

hihihi..jauh benor pokok tembakau ngan jawapan pokok sawi yg akk teka tu... apapun tahniah pada pemenang yg bertuah

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Blogger! Jom join ni.. hadiah RM800 menanti anda!

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

ejulz said...

adehhh.. x sempat la pulak.. hehe

Mrs Velentine said...

tahniah buat yang menang

Mrs Lurve said...

wahh..menang ehh heheheh nti sy emailkan alamat. tq ayu

Aine Ainun said...

takda rezeki,'ketinggalan la ayu..=)

Haryati Faizal said...

tahniah kpd peneka yg betul...

Nyue said...

opsss.......dtg2 terkejuta k.yu tetiba nama k.yue terpampang kat entry pemenang...ahahahahaha..

ayuu..ishhh..k.yu sje la acah mse taip kat inbox tuu...dh arr jawapan k.yu cm xconfident je...ishhh buat malu je..hehhehe...

Deq's Qienz said...

bila ayu main teka² nih..xsempat pon dq nk jawab..huhuu

QasehnyaRania said...

tahniah pada mereka yg berjaya
ciksu tak sempat nk join

Yumida Huda said...

wah..tahniah pd peneka hebat
x sempat yumida nak join

Cik Nur™ said...

Tahniah buat mereka.. :)


Nur tak sempat nak teka..

eita said...

tak sempat nak join

jaakechik said...

uikk betul jaa teka yer ayu? wahh.. suka3x...

mizi said...

http://www.mizisempoi.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah buat semua=)

Chic Na said...

laa tak sempat nak main.. wuwuwu..

nanieybarnieylurviey said...

Kelantan byk. Dlu masa mula2 transfer kt sana mati2 ingat sayur masa pokok tu kecik. Lebat je. Ghupernye tembakau..