Thursday, 27 June 2013

Tersilap hantar message!





Salam Khamis semua ,sorry lama tak bw..huhu..symptom buzy la tu bla tak dapat bw..hehe..semalam Serdang blackout,so bos bagi half day,alhamdulillah dapat cuti free.hehe..

pernah tak tersilap hantar message??adoi ayu akhir2 ni asyik tersilap ja.terkena pulak pergi hantar dekat adik sendiri..haddoii kena gelak tak abis2 la kan..malu pun ada.

ada jugak orang tersilap nak cita pasal orang tu nak hantar dekat orang lain.terhantar dekat orang tu jugak..haaa ni memang kes naya tak pasal2 boleh jadi gaduhkan..hehe..bab nak mengata ni patut tak da lah kan.kang tersilap memang buruk lah akibat dia.hehe


p/s:nanti ayu bayar bw ya ;-)

24 comments:

dear xila said...

pernah hantar kt bekas pakwe....malu kottttt uhukkk

BaNu Syah said...

pernah kena benda ni hehe..tgh mesej dgn kawan, dlm mesej tu dok kutuk budak laki pastu leh lak tersend kat budak laki tu hahaha masak mmg masak nk mjawab hihi

Nyue said...

k.yu selalu jer..tersilapp msg hntr kat fh...huhuhuhu... nsb la bukan msg skandal2..huhhu...

:: Mrs.Eady :: said...

take ur time..

E'in said...

penah2.. tp lau tersilap anta pun msj biase2 je.. bkn msj luar biase... haha

Deqla Manjew said...

mmg haru kalo tersilap msj..deqla pun penah jugak.. nama pun TER kan.. mana la nk tau jadi....huhu...

Nisah Idham said...

hehehe akak selalu terkena & terbuat ... nak2 nak anta kat hubby, terantar kat kekawan. wah malu besar punye tau hehee

lia said...

pernah tsilap hntr msg muah-muah ke mak... ptot hantr kat husband hu3... malu okeh...

♥ Miss Hearty ♥ said...

hehe..selalu je tersalah send msj nie.tunggu punya tunggu org tu tak reply pon msj kite.merajok tahap takleh belah da.rupa-rupanya hanta dekat org lain..hahah

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

huhuh ayu2..:)

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

haha , pernah terbuat...lepas tu , terus cakap , tersalah sent mesej...ehe , nak cover malu punya pasal :P

Kakzakie said...

Kakak tak pernah sebab kakak tak expert sms, tapi kalau tersilap call adalah Ayu..

Masha Meisters said...

untunglaaaa blackout dapat cuti....masha kalau blackout dapat extra work...haha

diana said...

silap call tak pe lagi.silap sms buruk padahnya...heheh

Abil Fikri Ahmad said...

Hahaha lain kali hati2 menghantar pesanan tu..

Rosmiza Ali said...

Hubby MM selalu jugak tersalah anta mesej.. Nak mesej kawan dia, gi mesej kat MM.. Angau katanya.. Yo yo or jer.. nasib baik bukan mesej awek.. Kalau tak perang dunia ler jawapnyer.. Kekekeke..

Jue Derella said...

Hahaaha... nama dieorang hmpir sma ke?

dya bunga said...

dya pernah je tersalah anta msj..hihi.nk anta kt bf tpi terhntrkt adik..hahaha malu2

dya bunga said...

selamat hri lahir tuk adik ayu

aReLaN said...

tak ingat la plak. tapi member pernah tersalah hantar sms. dia nak hantar sms kat bini dia tapi terhantar kat my number. hahaha...lawak2

Cik Nur™ said...

pernahh...huhuhu...sampai skrang xbkawan..

Deq's Qienz said...

prnh juga tp xder la siyes smpy gaduh2..hehee

9n0L4 said...

parahla kalau salah hntr sms ni. malu takyah ckp la. hee.

Chic Na said...

bff cikna dia xpuas hati ngn someone pastu nk mengadu kt cikna.. dlm mesej citer psl org tu.. dahtu tersend kt org yg dia xpuas hati tu lak.. sepatutnya hntr ke cikna. kantoi. huhuh..