Thursday, 27 June 2013

Happy Birthday My Dear Adik



26/6/2013 birthday adik ayu yang no 2,tersa cepat ja masa berlalu.dulu kecik2 sempatlah jaga dia.sekarang tak sempat nak jaga lepas ke mana hala dah.hehe..

gambar ni masa tahun 2010,masa tu baru darjah 6..
tak boleh berdekat budak 2 orang ni.gusti ja kerjanya
memang susah nak jaga adik laki.hehe


ni masa balik baru2 ni..cepat masa berlalu..tak sangka dah besar ni dah dia.hehe
baru 15 tahun siap kereta pun dah leh bawak.kakak dia dulu,apa pun tak boleh.haha

sayu pulak bila adik2 dah makin besar,kalau boleh nak dorang kecik tak besar2.hehe..tak puas nak buli kot.haha..sekarang adik2 pulak yang buli kakak nya.tak takut langsung.nasib badan lah kan.


buat adik ku Mohd Daniel Buqhari

Selamat Hari Lahir dari kakakmu yang jauh ni ;-)
semoga panjang umur murah rezeki
berjaya dalam hidup,rajin2 study sama
jadi anak yang soleh,abang yang baik
dan dipermudahkan segala dugaan hidup yang mendatang ;-)

14 comments:

Ratu Hatiku said...

Wah sama besday dgn ank akk la.. :D
Hepi besday buat Daniel, Semoga pnjg umur, murah rezeki dan hepi2 selalu :D

diana said...

wah..umur 15 dah pandai drive keta ye..bagus la..kakak nya ajor ke??heheh

Liquid said...

budak-budak..... cepat kan mereka membesar....


ehhh.. cam org tua lak rasanya hahaha.

-jalan2 cni lalalala~

Tihara said...

hepy b'day for him, mesti ayu sgt2 rapat dgn dia macam akak rapat dgn anak buah yg sulung now dah 19th, dedolu asik nak dukung aje :)

Rosmiza Ali said...

Kakak yang baik Ayu ni.. Untung jadi adik2 Ayu.. Nak jadi adik Ayu gak boleh? Kekekeke, tak sedar diri dah tua bangka nak jadi adik orang pulak.. Ihiks! ^^,

aReLaN said...

selamat hari lahir buat adik ayu!!!!!!

Abil Fikri Ahmad said...

Happy birthdayyy..moga membesar dalam keberkatan Allah...aminn.

Deqla Manjew said...

nmpk dah kurus dri gmbr yg 1st tu.. budak2 lelaki mmg cpt pndai bawak keta ayu.. hubby deqla tu masa baya adik ayu ni bkn je dah pndai bwak keta, siap dah belajar camne nk repair keta.. happy besday buat adik ayu..ayu sorg je gegurl, depa buli ayu la pulak bila dah besar ni.. haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir buat adik ayu..

Arina Shamsul said...

happy belated birthday kepada beliau :) moga panjang umur murah rezeki :)

Cik Nur™ said...

HBB buat adik ayu... :)

Deq's Qienz said...

hbb buat beliau..

9n0L4 said...

same befdaynye dgn kawan akak. hehe. muke pun mcm same sikit. :)

Chic Na said...

adik2 ayu mmg minat kereta ye..