Thursday, 20 June 2013

Review Redang Lagoon Package




Salam semua..hari ni berpeluang nak kongsi package murah masa bercuti dekat Redang hari tu..memang murah berbanding package yang lain.makan,tempat tidur,aktiviti memang semua ok..


masa ayu pergi bukan time cuti sekolah, untuk 3 hari 2 malam dapat lah harga RM280.masa tu pun ambil time ada promotion.kira package tu sekali makan,tiket feri pergi balik ke Redang,chalet,snorkelling..ok la kan..semuanya dalam 1 package..hehe

 tempat makan dan riadah

chalet

 ni antara contoh bilik.

masa ayu pergi dulu ada 1 katil double,1 single,tapi boleh request tilam.dalam 1 bilik tu boleh lah konsi 4 orang.rate ni pun ikut bilik jugak.ada yang lagi mahal.

kalau ada orang nak bercuti secara budget boleh lah ambil package yang ayu cuba ni.hehe..semua serba cukup.makan dalam masa 3 hari tu pun sedap2 ;-)

30 comments:

lia said...

rm280 perhead ke @ utk 2org? iskkk debor2 nak tau sbb mcm menarik jer...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok sgt hrga cmtu..

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Kyra sekarang ni pun tengah searching tempat2 nak honeymoon ni :)

Nurzakiah Hanum said...

sesuai la tue

nur anis said...

Syoknyaaaa!

Kakzakie said...

Betullah Ayu kira berbaloi kalau itu ratenya..

Cho Zila said...

akakpun nak Tanya cam liya.. sorang ker camner.. akak tak penah sampai redang...
sori lama tak berkunjung ke sini..

Deqla Manjew said...

wahh.. murah jugak..ok la tu sbb dah masok 1 pakej kan.. x yah pikir byk2 dah.. 280 utk sorang ye ayu??

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh murahnya...

Mrs Lurve said...

murah...lamanya dh xpegi bercuti..

Lyaa Suriany said...

Nak bercutiii jgakk.
thnks for the review beb
may be leh jd reference nnti

Rosmiza Ali said...

Wah! Murahlah tu untuk 3 hari 2 malam.. MM sendiri pun tak pernah sampai lagi ke Pulau Redang Ayu.. Kuikuikui! Nama jer orang Ganu.. Tapi kalau orang tanya pasal tempat2 menarik kat Trgnu, haram tak tau.. Wuu~~ T_T

boni kacak said...

rm280 termasuk makan?? wah.. ini sangat menarik

Kesuma Angsana said...

menarik tu ayu & harga pun ok !

Cik Aini said...

menarik nmpk!
ai x pernah smp lg sini Ayu..
tgk best sgt :)

izan mama mia said...

wah menarik arr pakej tuu

diana said...

chalet dia cantik lA..KAN??

Deq's Qienz said...

alhamdulillah dq dah biasa smpy redang..best tmpt y sgt indahh

Yumida Huda said...

wah..beznye klo sefamili dpt pegi sekali...meriah

LelakiS said...

budget ok la tu.

Cik Nur™ said...

ehh..macam best laaa..!
lama tak pergi pulau2... :)

the malay male said...

ada private pool x? huhu

Aine Ainun said...

ayu amik pakej dari mane?
ade link x?

buat masa ni akak x ble la pegi, ada si tecik, tunggu besar sikit
tp akka mmg lamaaaa da teringin nk snorkeling tu tau..=)

aReLaN said...

tak pernah gi redang.wuuuuuu

Chic Na said...

okla harga dia. berbaloi jugak kan.

Chegu Anuar said...

Bestnyaaa.. Murah la jugak nooo.. Info menarik Yuk..

fieda said...

wah..menarik tu..mmg murah

Amanina Mads said...

wah best tu..hehe
nanti boleh la try

Yana Libra said...

murah tu ayu..menarik~~

wan nurul hezrina abd halim said...

skamng jerebu teruk tak nampak floria kat putrajaya..huhu sedih belum ada rezeki nak g sbb jerebu