Monday, 13 August 2012

Peserta Betuah Segmen Ayu ialah....

Salam 24 Ramadhan...
entry pertama ayu hari ni ayu umumkan blogger bertuah
 yang join segmen pertama ayu..
 alhamdulillah sambutan menggalakkan,
terima kasih support ayu..

maaf ya kawan-kawan ayu tak mampu lagi 
nak bagi hadiah kat semua..hehe..
nanti dah jadi jutawan konfirm semua dapat..hihi...
yang tak dapat tu jangan sedih tau..
cer senyum sikit..hehe..
ayu buat cabutan 7 kali ja sebab nak adil kan..
dah ini yang bertuah diantara yang bertuah ;-) 

8


opppss terlepas plak..
kepada 4 blogger ini

Deqla Manjew
9nol4
Cik Nur
Wan Nurul Hezrina

hari tu ada satu benda kecil nak bagi sekali dengan kad raya
tapi tercicir masuk sampul lain..hehe
sila bagi details dekat email ayu jugak erk..
sebagai top komentar bulan Ramadhan
ayu ambil yang August 2012 ya..
tapi jangan marah tau benda ni kecil ja
boleh lah buat nak ingat ayu..hehe
(sempena bulan ramadhan yang mulia ni,ada rezeki lebih..hehe)


Kepada kawan-kawan yang tersenarai di atas
 sila lapor diri dengan secepat yang boleh.
hari ni atau esok ayu akan poskan kepada anda ;-)
emailkan nama,alamat,no telefon ke are_lyna89@yahoo.com 

45 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hok..tak sempat join la!

nanieybarnieylurviey said...

tahniah kepada pemenang.. awal ayu post arini :)

Salam 24 Ramadhan... da dekat da nk raye... Bile ayu balik kg?

wan nurul hezrina said...

tahniah semua.mmg sambutan menggalakkan..kira successlah segmen ayunie.tahniah pd ayu=)lain kali buat segmen lagi ek..hehe

Deq's Qienz said...

alamak kite tak bertuah la.hehee..btw tahniah ayu krn bjaya menamatkan segmen pertama ayu :))

boni kacak said...

wah.. tahniah kepada para pemenang.. :)

Kakzakie said...

Tahniah pada semua yg berjaya. Hadiah hari rayalah kiranya ye Ayu:)

Misz Mieza said...

Takde rezeki.. Huhu.. Btw, tahniah kepada mereka yang bertuah! ^_^

Nyue said...

Tahniah kpd pemenang....xde rezeki nyue agaknya

Mrs Velentine said...

tahniah

Norzie hany said...

Tahniah kpd semua pemenang.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nama saya tersenarai, alhamdulillah :)

saya baru je email alamat :)

yhanks in advance ayu :)

QasehnyaRania said...

tahniah buat mereka

Deqla manjew said...

uwaaaa..sobs sobs.. ayu x nk bg kita menang.. tak nk kwn ayu! hihih.. btw, tahniah pada yg menang tu...

kayyana said...

tahniah tahniah... hehehe

Wanieys said...

tahniah pd yg menang tu..murah rezeki...eh apsal nama sis xtersenarai dlm 4 yg ayu telepas tu hahahaha nk menyelit jugak muahahaha

Deqla manjew said...

owhh.. ada rezeki deqla rupanya..ish2.. x baca habis sebab memula baca dah frust..kata dah xnk kwn kan..tu pasal klik tanda X teros! hahaha.. ok, nnti deqla hntr details... :)

lelamaisara said...

alah..tak da nama kite..hehehe

tahniah pada pemenag ye...

wan nurul hezrina said...

ayu tq ada nama nurul kat situ..k dah email taw=)

Miss BaNu said...

tahniah pada yg menang yer..

Cendol said...

ehehe yeay!no 33 ^_^ alhamdulillah..
thanks ayuuuu !

Cik Aini said...

wahhh
tahniah2 pada pemenang =)
rezeki nk raya nih =p

nur anis said...

tak bertuah pulak..hihi...apapun, tahniah yang bertuah..:)

Chic Na said...

dah ada pemenang dah? tahniah kepada semua. rezeki raya. ;)

Masz Sidek said...

Tahniah kepada pemenang2... :D

ros_reeza said...

Tahniah kepada semua pemenang :)

khairolina said...

ayu, aq dah anta detail aq kat email tau..

waa terharunya dpt jd peserta bertuah ni.. hew2... rezeki

diera_nadiera ulalaaa~ said...

waaa...tahniah utk seua pemenang...dieraa doakan smoga di kurniakan rezeki yang melimpah ruah di hari muka ^_^ aminn..

yana yaya said...

wahh no yana tersenarai laa..thnx kak btw yana da eml kn ape yg akk nk :)

izan mama mia said...

tahniah pada mereka yg terpilih..

لين Si Pipi Merah said...

aiwah! terima kasih... selamat berbuka ayu.... btw saya dah email all details tu kat ayu...^__^...

~arabikha azlynn~

E'in said...

tahniah utk pemenang.. hehehe

psst.. ayu dh kena tag taw.. hehe

E'in said...

tahniah utk pemenang.. hehehe

psst.. ayu dh kena tag taw.. hehe

-meeSUPERGIRL- said...

NAK JUGAK . ;D << hehe wat muke tak malu xD

dyabunga said...

tahniah kpd yg menang

Nadia Elena said...

tahniah.. =)

LYAfrina said...

tahniah buat mrk y bertuah

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth ayu...
Tahniah di ucapkan pada pemenang...
dan Terima Kasih pada ayu kerana menganjurkan segman ini......
Saya dapatramai kenalan dari segman ayu.....

Hadiah yang cukupbermakna bagi saya Terima kasih dari TA sekali lagi pada Ayu...

Selamat berpuasa dan selamat hari raya yang bakalmenjelang tiba,
ampun dan maaf dari TA....

BERT said...

tahniah ayu sebab ramai org join hehehe bagus2... tapi tak sangka dapat plak pemenang bertuah ni dari ayu... yahoooooooooooooooo!!!!

tengkiu tengkiuu... hikhikhik..

okeh dengan segera nak email details kat ayu ye..

Si Matatajam said...

Tahniah pada yg bertuah tu...Takpa nnt maybe rezeki kak M plak kan..InshaAllah...

Che Rosliza Che mat said...

tahniah untuk yg bertuah...

Yana Libra said...

laa, no saya tak bertuah la pulak..huhu~ :p

Cik Nur said...

terima kaseh ayu.. :)
terima kaseh byk2.. :)
segan nur....

C'Jai said...

Tahniah pada yang berjaya dan pada tuan blog...;)

9n0L4 said...

sori lambat respon siniiiiiii. hee. kat page kn dh ade alamat? huhu. tahniah sume. :)

aNieS said...

sori lambat respon..xsgka trpilih...sy dh emel kan detail diri...
tq cik ayu...