Wednesday, 8 August 2012

Demam,Batuk,Selsema....

Hari ni baru boleh dapat kerja..semalam terpaksa MC..
asyik batuk n selsema tak nak baik..huhu..
dugaan berpuasa mungkin..
tapi aku tak puasa pun semalam terpaksa makan ubat..
first time tau ponteng puasa sebab sakit..huhu..

banyak kerja perlu settle..komen pun banyak tak publish lagi...
kad raya tak dapat hantar lagi..
peserta pun ada tak updates lagi..haddooii amik kau..hehe..
mohon maaf sebab belum sempat nak terjah kawan-kawan lagi...
nanti dah lapang sikit ayu terjah ya..
nak bereskan kerja dulu ;-)


sedikit renungan untuk di kongsi bersama ;-)

18 comments:

ros_reeza said...

owh, Ayu tak sihat ye.. semoga cepat sembuh ye :)

Deq's Qienz said...

aloloo cian ayu..get well soon ya :)

Deqla manjew said...

lorh, patot la dah lama x nmpk ayu...pelik jugak..ingtkan blk kg lg..huhu..jgn lupa mkn ubat...cepat2 baik sepenuhnya k..

Kakzakie said...

Kakak pun demam, batuk dan selsema Ayu. Hari ini dah masuk hari kedua tapi kakak terpaksa kerja juga sebab boss kakak tak ada di M'sia so kakak kena jaga company.

Dalam pejabat pun kakak on satu je aircond.

p/s: kakak dah join segmen tu tau:)

DekNie said...

rajin2 mkn ubat... deknie pon baru lps selsema ni...alhamdulillah.. hari ni dah ok sikit dari smlm...

:: Mrs.Eady :: said...

nice ~ semoga cepat sembuh!

nur anis said...

get well soon ayu..rest cukup-cukup ye..

kayyana said...

takpe.. jg kesihatan ye.. jg diri... buat pelan pelan keje tuh... hehehe

Mrs Velentine said...

patutlah dh lama x dtg blog akak

Chic Na said...

patutlah mediamkan diri. takpe ponteng bersebab. cepat sembuh dear. :)

*renungan tu buat cik na termenung.

Si Matatajam said...

Ala Siannya Ayu.. Demam rupanya... Take a Good care dear...Semoga tabah menghadapi dugaan dr Allah swt...

Misya Mialen said...

Moga cpt sembuh yea.;)

Cik Nur said...

cuaca sekarang ni xmenentu.. rehat ye ayu, jgn minum ais..dan jgn lupa makan ubat.. :)

izan mama mia said...

mg cepat sembuh yer ayu..

Wanieys said...

xper ayu slow2 k...takut laju satg jatuh plak hikhikhik...get well soon dear :)

dyabunga said...

semoga cpt sembuh ye ayu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

takpe ayu, buat yang penting dulu :)

QasehnyaRania said...

selesema yg paling mencabar sebb kadang2 hidung ciksu boleh berdarah sbb panas terlampau