Tuesday, 14 August 2012

Mohon maaf terpaksa tangguh

Nampaknya nak pos hadiah hari ini tak kesampaian..
ada lagi 1 alamat tak dapat lagi..
maybe belum online kot erk..
tak palah aku tunggu sampai esok..tak pun lusa..
sebab nak pos sebelum raya jugak..
nanti balik kampung terlupa plak makan banyak kan..hehe..
mintak maaf ya atas kelewatan yang tak dapat dielakkan..hehe..
maybe lepas raya jugak lah kot dapat.. 
nak gi pos banyak kali malas pulak maklumlah nak kena merempit..hehe..
sabar ya..kebetulan sebelum nak cuti ni pun banyak benda 
nak settle ingat tak banyak kerja..huhu




Kata Ayu:rehat sebentar sebelum sambung kerja lagi..huhu

21 comments:

Natasha said...

alamat sy ke! huhu

khairolina said...

hahaha merempit ya.. samala kite.. tu je kenderaan yg ada .. hahhh

Nurul Husna Mohd Hassan said...

takpe la ayu, jangan sedih2, nak raya ni :)

Cik Aini said...

hehe..
biasa lah ayu dekat2 nk raya ni kan..
mcm2 hal nk kena setel =)

nur anis said...

betul betul..kalau dah raya, semua benda lupa..huhu

Deqla manjew said...

hadiah utk deqla ada jugak kan? hihi.. its ok dear..xmo sedeh2.. =)

Wanieys said...

dekat nak raya lg busy kan hihi

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Berehat bnyk2 ya!:)

Cendol said...

tak pe ayu,uruskan le satu2.buat dulu le yg mane penting.nak raye ni,pegi buat kueh .hehehehe

Cik Nur said...

bila2pun xpe ayu..pos lepas raya lagi ok, sebab kalau pos sebelum raya, smpai raya takut org xde umah lak... almaklumlah beraya..

pepandai je nur bg cadangan ek..huhu..mohon maaf kalau ayu marah..

ros_reeza said...

jgn sedih2 ye Ayue.. biasalah, nak cuti lama kan..mesti banyak keja yg datang menjengah.. Ros ni pun sama.. time2 nak cuti ni la, byk benda nak cepat.. sume nya urgent memanjang.. huhuhuu

Nazayiena said...

Tahniah pd yg menang.

Deqla manjew said...

eh seblm terlupa.. nk tnye ni..deqla dah bg kan alamat deqla?? hihihi

dyabunga said...

kalau dya pun suka anta sekali gus..senang..hihi

Nurrul said...

Hantar dekat rumah Nurrul taw kak Ayu :) hhee

*Tahniah kepada yang menang ..

Chic Na said...

hati2 merempit ayu. slow2 k. ;)

elyna mirsada said...

sronok le spe yg dpt kn.. =)

Uncle Lee said...

Hi, good luck to you.
Hope you'll win....
Here's wishing you the very best of hari raya.
Selamat hari raya, and keep a song in your heart.
Lee.

N.Aima K said...

samalah kita...alamatnya semua orang dpt kad ketika sebok beraya ;)

boni kacak said...

takpe... maafmu diterima..hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

org tu tknak,bg yui..hihi..

kad ayu dah smpai..