Tuesday, 28 August 2012

gambar raya tak habis lagi..hehe

kali ni bergambar lagi,ikut family pula..
model utama mesti lah kena ada tok kesayangan..hehe..
tok wan dah meninggal,tinggal tok seorang sajalah..
setiap tahun memang family aku balik raya Penang,
tak pernah raya dekat perlis lagi..
selalu raya keempat baru balik Perlis..
Jom layanzzz lagik ;-)

 Mak saudara semuanya ni,dari kiri Mak Lang,Mak ngah,Mak Su,Mama, 
dan menantu tok, Mak Cik
Menantu lelaki,kecuali pakcik ;-)
dari kiri pakcik,paksu,pakngah,abah,paklang ;-)

 Menantu lelaki tok,pak menakan ayu..hehe

 Cucu lelaki tok,tak cukup lagi 10 orang ni ;-)

 Cucu perempuan pula tak cukup lagi 4 orang..

 cucu perempuan sikit dari cucu lelaki..huhu

 family Pak lang ;-)

 Pak Lang yang sempoi..hehe

my family,anak bujang sorang lagi tak da..hehe


nak letak jugak,anak bujang mama raya di perantauan..hehe


Mood cuti lagi ni..huhu
tapi kerja tetap kerja..hehe
salam Syawal semua ;-)

27 comments:

Mrs Velentine said...

meriah ek raya

Cik Nur said...

warna warni...meriahkan.. terasa nak raya lagiii.. :)

ros_reeza said...

ooo..ada yg raya di perantauan ek...
segak2 belaka ni...

izan mama mia said...

ralit tgk keluarga ayu bergambar raya...tok dah berapa umur. ayu ??

are_lin@yu said...

izan mama mia :dah 60 lbh dear..rasanya 67 kot..dlu kuat bru thun lpas dia skit trus tk lh jln.huhu

sHaR!Na eLyaNa said...

wah meriahnya...:) Mr A pun org penang..hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

meriahnya raya ayu :)

mood akak pun still kat kg. lagi ni. hehe

LiYa HaNiF :: said...

ibu qalesya follow.. ^_~

NuZuL HaiRi said...

beraya sakan nmpk. huhu

Fienazzuki said...

aicheh2...
meriahnya raya dia...

~PILOT LOVER~ said...

selamat hari raya :)

Misz Mieza said...

Boleh tahan ramai gak family ayu ekk? Bestkan bila dapat kumpul ramai2 cani.. Mesti havoc satu rumah duk kecoh ngan suara2 anak cucu sedara mara.. =)

Fiza Suhaimi said...

cucu lelaki tok ramainyaa . heheh . memang meriah raya Ayu :) :)

boni kacak said...

wah..bestnya raya dia. meriah.. camat hari raya ayu.. :)

Sue PeLik said...

waaaaa comey3 semuanyaaa huhuhuhu

C'Jai said...

amboi meriah no...

Si Matatajam said...

Seronoknya akak tgk big happy family camni...

nanakimie said...

serba purple ye:)nana sedara mara perempuan ramai,heee...

Cik Aini said...

beraya sakan ni org kg..
ramai2 suma blk kg best kan,meriah je rasa,mcm2 crita kuar..
2 3 hari pun rasa sat je kan :)

wan nurul hezrina said...

wahh bolehdah kenal keluarga ayu=)bujang di perantauan2 kata mana perantauannya?tema kaler pink..pandai pak lang berposing.hehe

Masz Sidek said...

kmk sepupu byk yg perempuan... jadi cucu perempuan lebih byk dr lelaki... hehehehe.... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk gmbr..besh2.

Deqla manjew said...

amboiii sakannya raya! =)

Wanieys said...

meriahnya family ayu beraya hihi

izz iizza said...

meriah raya..:)

nur anis said...

adik ayu tu perantauan kat mana tu...seronok kan dapat berkumpul reramai..:)

Yana Libra said...

ramai lelaki ye~~~

family saya ramai perempuan~~ :)