Wednesday, 15 August 2012

Belum bersedia untuk...

Hari ini 26 Ramadhan lebih kurang 3 atau 4 hari lagi Syawal akan tiba..
tapi Ramadhan kali ni lain sikit aku rasa..
seperti sangat cepat masa berlalu,
rasa macam amalan belum cukup lagi nak kumpul..
bulan penuh keberkatan tapi ku rasakan 
hal duniawi aku melebihinya..
masih adakah ruang untuk aku memeperbaikinya??
semoga masih ada kesempatan untuk aku mengejarnya...

 moga kita diantara orang yang drahmatiNya..Amin...






Kata Ayu :ada sesiapa tahu tak,batuk yang berpanjangan tak baik2,pastu tiba2 rasa macam lebam belakang badan dan perut bila dipegang..ada kaitan dengan batuk tak?huhu..hati tengah risau..huhu..dah pergi pakar pun still tak ok ;-(

17 comments:

Bulan Syurga Firdausi said...

cepatkan mase berlalu..yaAllah...tinggal bape hari je lagi..

Deqla manjew said...

betul tu dear.. x cukup amalan deqla lagi ni..hukhuk..haihh penyakit apa tu dear? kurang pakar lak deqla ni..huhu...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amin.. semoga kita dirahmati..

saya tak tahu la ayu. tak cuba yang tradisional ke?

Wanieys said...

ayu semalam sis ada baca kat blog PU petua untuk hilang batuk...dia makan aiskrim vanilla alhamdulillah hilang batuk dia...ayu try la mana tau mujarab juga...kita berusaha kan....dh dekat nak raya ni kesian pulak kalu batuk beterusan

ros_reeza said...

Ros doakan moga AYu cepat sembuh ye..

Ayu Iman said...

yela..ramadhan kali ni terlalu pantas..insyaallah msh ade masa lagi utk mengejarnya ayu:)

nur anis said...

batuk ni memang lama kadang tu nak baik..apa pun, ayu makan ubat ye..tapi bab lebam tu saya tak pasti la..take care ye ayu..:)

Ayu Iman said...

yela..ramadhan kali ni terlalu pantas..insyaallah msh ade masa lagi utk mengejarnya ayu:)

MAY said...

lagi brp ari je nak raye kan..

*ayu kene menten kan bil unik kat blog ayu every day...blh tgk tips kat labels nuffnang kat blog saye ye..;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga ada ksmpatan lagi...

izan mama mia said...

mg ayu cepat sembuh yer...
mama minta maaf zahir batin..salam lebaran..comel gambar ayumasa kecik tuu..err silap entry lak..huuhu

Chic Na said...

Amin.. ;)

MamaEma said...

sedar dan tak sedar...ramadhan hampir penghujungnya

Cendol said...

Aminn :)
skjp je rase ramadhan dah nak pegi..moga bertemu lagi kita dgn ramadhan akn dtg ye

Cik Nur said...

Amin..Moga DIA sentiasa merahmati kita.. :)

tak lama lagi kita kena berpisah dengan ramadhan..huhuhu

Masha Meisters said...

moga kita dilimpahi rahmatnye

Ct Noraishah said...

aha, betul la ayu..ramadhan kali cepat betul berlalu. rasa kejap sangat sangat..