Friday, 3 August 2012

Hadiah dah beli..hehe


Alhamdulillah segmen masih berjalan dan masih ada penyertaan..
hari ni ayu updates warna UNGU ya..
ada yang dah follow semua ka??harap-harap peserta lain pun begitu la ya ;-)..
terima kasih kepada semua yang sudi join segmen ayu ;-)
mula-mula ingat nak tutup awal tapi takut masih ada yang join 
sebab tarikh 12 AUGUST 2012 baru tamat..
tiba2 fikir minggu tu dah nak raya..bila lak nak post hadiah?huhu..

harap-harap hari Isnin dah dapat cari pemenang,
dan semua dapat settle hari Selasa atau Rabu..
Khamis 16 AUGUST 2012 dah nak chow balik kampung..hehe...
hadiah aku dah beli..maaf ya jika tak berkenan dek hati..
tak tau nak beli apa sebenar nya n hadiah pun ikut kemampuan..
alhamdulillah rezeki lebih,hari tu aku kata 4 hadiah kan,
aku sempat tambah lagi 3 hadiah..
nanti keputusan ayu buat cabutan ya..adil tak??hehe..



Kalau ada yang nak join lagi jomlah ;-)


44 comments:

izan mama mia said...

betol tu ayu...akak ballik awal raya kali ni..hihihi... tahniah laa sapa yg bertuah nnt..ramai kan main yg joint kan...

ros_reeza said...

wahh,,ada tambahn hadiah ye Ayu :)
ni yang lagi nebess ni.. hihihi

Cik Nur said...

siapalah yg bertuah tu ye.. :)

Deqla manjew said...

macam susah jek nk dpt hadiah ayu tu... ramai betol yg join.. haha..

MAY said...

wa..nak adiah!

Ameerul Ashraf said...

waaa.. selamat bersegmen :)

~Sweet Honesty~ said...

sweety balik kg 15hb nee. lgi awal tau..hehe..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kt tgk sape yg kena..hihi.

nur anis said...

wahh..hadiah apa tu ayu...:)

Masz Sidek said...

tak saba nak tahu siapa yg bertuah nanti... :D

Masz Sidek said...

tak saba nak tahu siapa yg bertuah nanti... :D

Cik Aini said...

mmg rezeki lah siapa yg dpt tu..
bestnya :)

wan nurul hezrina said...

nurulpun balik raya awal.alik kelantan..hikhik siapapun yang menang nurul ok sbb btul2 enjoy ngan segmen ayu buat n nurul follow semua..hikhik follower nurulpun bertambah.banyak dapat kawan baru

BERT said...

sape punye rezeki la bulan pose ni kan hehe

Che Rosliza Che mat said...

Siapalah yg bertuah tue...good luck untuk semua..

9n0L4 said...

huhu. ntah bile nak join ni. nasib baik tak tutup awal.

Norzie hany said...

Sis dah join guna nama Cempaka kuning ye.Good luck utk semua.

MamaEma said...

siapa yang bertuah itu

Chic Na said...

persaingan makin sengit la ni. hihi.. takpe, just nak enjoy je join segment. ;)

-meeSUPERGIRL- said...

mesti mee yg menang kan ? walaupon tak join . haha .nak join tp nmpak mcm meriah sgt . peluang nak menang tu tipis sgt . haha . xpe lah bg peluang dekat org lain . muekekeeke :P

E'in said...

insyaAllah lau sempat e'in join.. :)

izz iizza said...

wahh bestnya..ada hadiah lagi tu..harap mengena..:)

ejulz said...

harap2 ejulz bertuah kali ni.. hehehehe

zera eira said...

harap haraplah zera bertuah. hehe. :)

Si Matatajam said...

Mudah-mudahan ada la rezeki akak dr Cik Ayu kita ni...mesti hadiah best ni.,.

eMMe said...

Wahh.. Hadiah dah menanti, sape yg bertuah tu.. Ramai ni join, tahniah awal2 boleh kan, huhu...

Ummi Iman said...

Ada hadiah ke? Tak sangka pula. Ramai yg join kan.
Tahniah! siapalah yg bertuah tu ya?

lelamaisara said...

wah..sapa la yang bertuah tu kan...:)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

bestnya sape yg dpt hdiah:) dila xleh join sbb mmg blk lmbt..kna ry jrdan..huhu..tp dila akn follow dan trjah org yg join segmen ni;)

zOeY zAu YaH said...

ayu..rajinnya awk buat segmen.bgus2..

Aine Ainun said...

sambutan menggalakkan=)))

Akak mintak maap x dapat join ye Ayu..lain kali ade segmen akak Join...
bulan posa ni lg akak jarang onn...

Masha Meisters said...

wah,,,ada rezeki lebih...alhamdulillah ye...

gadisworld said...

chik as dah udpate keputusan, check sini yer :)

http://pintuhati.blogspot.com/2012/08/tahniah-kepada-para-pemenang.html

Wanieys said...

saper lah yg bertuah tu nanti hihi

Nadia Elena said...

huiyooooo..tak sabar nak tahu sape menang.. ^_^

Nyue said...

Siapa la yg bertuah tu...hope nyue la..hehehehe

Izara4eva™ said...

good luck untuk sume yg join.. :)

N.Aima K said...

wah segmen ni ada pemenang ke bestnye..!!

N.Aima K said...

wah segmen ni ada pemenang ke? bestnyee

sHaR!Na eLyaNa said...

gud luck all

diera_nadiera ulalaaa~ said...

diera pon tumpang tak sabar nak tunggu sape lah pemenang bertuah nih ^_^ hikhikhik

ros_reeza said...

Ros singgah sini lagi :)

Deq's Qienz said...

nama pon owg kasi adiah ayu..nak tak nak diorg kena trima la..benda free,..kalo diorg taknak meh kat saya..heheee, ayu raya nt datng la umah..hehee

QasehnyaRania said...

dan pemenangnya dah tahu...hehehe