Thursday, 16 August 2012

Hari yang ditunggu dah tiba ;-)

Hari ni 16 August 2012/27 ramadhan 1433...
hari yang nak balik kampung..
terpaksa tukar plan plak tidak nak balik dengan adik..
last minute dia tak dapat cuti lak..
nasib lah en.Anip ada,tidak tak balik raya tiket bas dah habis awal lagi..huhu..

moga selamat sampai nanti..
kawan-kawan doakan ya..hehe..
dikesempatan ini ayu nak beraya dengan kawan-kawan boleh??;-)..
Mohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa
 tercakap yang tak kena atau apa sahaja yang mengguris hati anda ;-)..
segala kad dan hadiah ayu tak dapat tengok lagi,
semua bagi alamat kampung..
maaf ya lambat publish nanti..hehe...
Semoga lebaran ini membawa seribu erti buat semua..

ini ja yang mampu,tak pandai wat kad sendiri..hihi



 Salam Aidilfitri dari Ayu buat semua ;-)



Kata Ayu : Untuk semua peserta bertuah segmen yang dapat hadiah dan  4 top komentor ayu akan pos hadiah lepas raya ya,masih ada yang belum bagi alamat.harap maaf kan ayu ya atas kelewatan ini ;-)

22 comments:

Deqla manjew said...

deqla lagi la x pndai tau..ok la ni..nk mintak sape2 buatkan kad utk deqla la..sape yg pndai eh? huhu..selamat hari raya ayu..maaf kalo ada terkasar bahasa ye.. 0-0 k... :)

Mrs Velentine said...

selamat bercuti dan selamat hari raya aidilfitri

gadisworld said...

selamat hari raya ayu...selamat balik kampung..:)hati2 yer..muahh tuk ayu dari chik as..

Cinta Misteri said...

Take care ayu..

Haaa cmne tu, adik awk tk dpt cuti? Sadisnyee...

Selamat hari raya tau.

Sue PeLik said...

selamat hari raya awkkkk elok2 yaaa!!! maaf zahir batinnn :)

Hasrina said...

selamat hari raya

Sally Yatiey said...

Selamat bercuti dan Selamat Hari raya Aidilfitri :D

Cik Nur said...

semoga semuanya berjalan lancar.. biar lambat asalkan selamat.

nur juga mohon ampunndan maaf seandainya terkasar bahasa sepanjang pkenalan kita ini..

selamat hari raya ayu.. !

BERT said...

rajin jugak edit gambar hehe...

selamat balik kampung.. hati2 di jalanan okeh.. kem salam kat family ayu ya...

salam lebaran :)

Masha Meisters said...

hehe...hati2 ye ayu balik kg ni...biasalah dihujani lautan kereta yang bnyak...Masha pun mintak maaf jugak zahir dan batin...n selamat hari raya :)

Izara4eva™ said...

semoga slmt smpai ayu.. selamat hari raya maaf zahir n batin dr ara :)

psstt.. coklat tu ara main letak je dulu.. hee

Natasha said...

Selamat Hari Raye =)

-meeSUPERGIRL- said...

hati2 balik kmpung .. jaga had ahu anda :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Selamat Hari Raya yaa;)

nur anis said...

selamat hari raya ayu..semoga selamat sampai..:)

Cik Rongoks said...

selamat hari raya ! ^^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat balik kg! :)

Chic Na said...

salam aidilfitri juga ayu. maaf zahir & batin. ;)

9n0L4 said...

alamat kat page ade kan. okey? ;)

Wanieys said...

selamat hr raya ayu...maaf zahir n batin

Momo said...

ehh.ayu...slamat ari raya..hehe

9n0L4 said...

salam aidilfitri. maaf zahir batin. ;)