Friday, 10 August 2012

Pengumuman Penting mengenai Segmen Ayu..

Sepatutnya segmen ayu tamat 12/8/2012 kan?
maknanya lagi 2 hari..tapi disebabkan kesuntukan masa
tambah pulak minggu depan buzy nak balik kampung..
segmen ayu akan tamat pada hari ini 10/8/2012
pada pukul 3.00 petang
 
sebabnya ayu akan buat cabutan awal..
kalau sempat hari ni ayu umumkan..
kalau tak sempat hari Isnin nanti..
maklumlah kat umah tak da internet..hehe

updates terbaru peserta berwarna Hijau Tua
maaf ya hadiah yang ayu sedia 7 sahaja ikut budget
ingat tak ramai yang join..tak padan lak kan ngan hadiah..hehe
bagi yang tak dapat tu,harap dengan segmen ini
dapat tambah kenalan alam maya anda ya
itu ja yang mampu ayu balas
apa pun anda semua memang sporting sudi support
segmen pertama ayu ;-)

terima kasih daun keladi,
lain masa join lah lagi..hehe


Sebab teringin nak buat kek ni..
nah ayu bagi sorang sikit..hihi
ribuan terima kasih support segmen pertama ayu ;-)

 ni hadiah untuk semua,ambil lah..hehe


Salam 21 Ramadhan ;-)

30 comments:

nur anis said...

nak kek tu ayu..:)

dyabunga said...

dya pun teringin nk buat kek tu..hihih

izan mama mia said...

okey...sekuntum mawar merah..

Deqla manjew said...

owh tamat hari ni yer... ramai sgt dah tu..pening lak ayu nnti nk buat cabutan..hihi...hurm...kalo dah ramai, mmg agk ssh la nk terpilih kan...redha je la..huhuhu... ok, deqla dah amek bunga tu..tp kelopak paling dlm tu je la..yg lain2 utk org lain pulak.. hihi..kek pelangi tu buat deqla terliur pulak..semcm ada bau kek la kat sini...

Nyue said...

sodappnya kek tuuu

LYAfrina said...

kek tu comel..tp nk buat xreti.. huhu

nanieybarnieylurviey said...

noted. :)

nk kek tu!!!!

NURUL ◕‿◕ said...

nak kek!hee..

Arina Shamsul said...

Saya nak cari kek tu petang ni...hahaha..

lelamaisara said...

oh tamat hari ni ye....

Ayu nak kek tu...sedap je tgoknye..:)

9n0L4 said...

hah? tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. tak perasan pun entry ni smlm.

Masz Sidek said...

dah tamat... menunggu dgn sabanya keputusan di umumkan... :D

Nadia Elena said...

wahhh dpt tgk kek dgn bunga ni pn jadi lar.. =D

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth...
singgah ptg ayu...
pada yang bertuah diucapkan tahniah

Che Rosliza Che mat said...

Nampak sedaplah kek tue ayu...kalau ayu buat boleh pos kat sis ya..

sHaR!Na eLyaNa said...

wah sdpnya kek tu ngee

Chic Na said...

teeetttt. times up! huhuhu..

C'Jai said...

hadiah no 2 yang penting jalinan ukhwah...terima kasih bagi kek..hurmmm...sedap..sedap..:)

ejulz said...

waaaa.. camne la rasanya dpt bunga dari pompuan.. hehehe

Cendol said...

dah tamat pun ye stlh sekiaannn lame ditunggu tunggu.huhu
mak cendol ade buat kek mcm tu sedaapp!!

Miss BaNu said...

tahniah ayu..ramai yg join segmen ayu ni...

boni kacak said...

2 la pasalnya.. punyalah ramai join kan??hehehe.. lepas ni, femes emes ler ayu.hehehe

dayah SnoW Heuka said...

ayu!! na kek tuh tolong post eheh :))

Izara4eva™ said...

kek pelangi tu nmpk sedap.. aummm

Cik Nur said...

Yeayy..! tamat sudah..!

fuhh..warna warninya kek tu..
tgk sian2 mesti tergugat..!

Yana Libra said...

cam sedap je tgk kek tu..hehe~ :P

gadisworld said...

sedapnyaaa..nakk jugaaa

Cik Aini said...

x sabaq nih nk tggu sapa lah yg bertuah tu kan..

btw bunga tu plastic eh..cium x wangi pun.hahaha

Wanieys said...

okay sis nak kek tu sekarang hihi

Ummi Iman said...

ok cik ayu..
tak pernah lg mkn kek rainbow ni.. selalu tgk gambarje ;)