Wednesday, 29 August 2012

dah 1 tahun 3 bulan ;-)

macam umur baby lak entri ni..hehe..
annivesary pun bukan..
al kisah nya masa nak balik ke Serdang hari tu,sempat singgah Alor Star..
dah lama tak jumpa BFF sorang ni..
dan akhirnya jumpa jugak setelah setahun lebih tak jumpa..
eksaited sebenarnya..hehe..

 en Anip snap pic tak ready ginilah jadinya..hehe
pipi tetap kembong ya.huhhh ;-)

 terubat jugaklah rindu walau jumpa sekejap..huhu


sahabat yang baik apabila sanggup menemani temannya susah atau senang
kalau dah jumpa kawan begitu,jangan tinggalkan tau!
amaran keras dari Ayu..hehe

37 comments:

izan mama mia said...

ayu...mia kata,..tudung ayu comel...tetiba jer dia kata gitu masa tgk pic ayu nie....

Mrs Velentine said...

bestnye dpt jumpa BFF..akak dh lama tak jumpa tau

Masz Sidek said...

Sahabat yg baik dan sejati memang sukar nak jumpa...
kalau jumpa jaga elok2... :D

aizamia3 said...

seronok bila dapat jumpa semula kan.. ;)
macam2 cerita nak share..

Deqla manjew said...

susah nk cari SAHABAT. kawan tu ramai la kan..huhu... x ksh la dear, gmbr x ready ke apa janji cun jugak..hihi

kaishin said...

kawan sejati satu dlm sejuta kot..susah sgt nak jumpa :)

:: Mrs.Eady :: said...

tak ready pun comel gak :)

aNiss :):) said...

susah nak cari yang SAHABAT sekarang nie :) kawan memang berlambak. hurmm :')

Cik Nur said...

nur pun dah lama tak jumpa kawan2..
huhuhuh...

sedih lak rasa...

Fatin Zaini said...

salam aidilfitri..

nice blog..

fatin zaini datang singgah dan follow anda..

jemput ke http://www.fatinzaini.com :)

ros_reeza said...

ye, betul tu.. susah nak cari sahabat suka duka kan.. kalau ada, jangn sia-siakan :)

Deqla manjew said...

owh yer! deqla dah letak banner ayu mengikot giliran utk GSF spt mana yg mama sarankan..td tercari2 jugak mana banner ayu kat blog ayu..so, deqla cari je kat blog mama..nape x letak dear??

Si Matatajam said...

Betoi tu kalau dah dapat true BFF jgn la tinggalkan..rugi tu..bukan senang nak dapat...

MamaEma said...

seronok dapat jumpa teman lama

Nurrul said...

EEMM , seronoknya dapat true friends lagi2 yg paham dengan kita.. ^^

semoga persahabat kak ayu dengan Bff Berpanjangan.. :")

Yana Libra said...

saya pun dah lama tak jumpa kawan2 lama..huhu~~

ejulz said...

sahabat sejati.. ingtkan anniversary.. :)

Sue PeLik said...

betul tuh sahabat yang susah senang dengan kita memang payah nak cari :))

Misz Mieza said...

MM pon dah lama tak jumpa kawan2 lama.. Rindu sangat ngan dorang.. Huhu..

nanieybarnieylurviey said...

Untung ada BFF.

. Sorry Ayu.. Xdpt nk menjenguk jejak balas.. Minggu depan bru dpt jenguk entri lain..

Cendol said...

alamak!ayu dah bg amaran keras!baik puan!eh silap!cik...hahaha
ingtkn ayu nk tunjuk gmbo baby ke hape td.hehehe

Siti Suhaila said...

Cumilnye dia :) Selamat hari raya dear..

Detective Fiqa said...

wahhhh comell jee dua dua akak nii :)
btw hope kekal selamanyaa~~

LYAfrina said...

2-2 cantik ;-)
lya pon..lme x jupe kawan lama y rapat..

elyna mirsada said...

sronok jmpa kwn bek kn..nice pose,hehe2

♥ Miss Hearty ♥ said...

bestnyer dapat jumpa kawan lama :)

http://heartylolipop.blogspot.com/2012/08/wordless-wednesday-fenomena-pelik-teddy.html

Wanieys said...

dpt jumpa kwn lm best...ayu a/s jumpa kt mn tu ? hihi

nanakimie said...

betul tu,huhu..rindu pulak kat kengkawan lama....

Ummi Iman said...

Seronok bila jumpa kawan lama

Cik Aini said...

Btul2..
sahabat sejati ssh di cari..sentiasa di sisi ssh & senang :)

nur anis said...

lama sangat saya tak jumpa kawan saya...

Haryati Faizal said...

betul, setuju... bukan senang nak cr sahabat camtu... so, hargailah ye...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kita hargai orang, orang akan hargai kita :)

NOOR FATIN said...

seronok sgt kalau jumoa kawan yg xmudah tinggalkan kita kan ;)

QasehnyaRania said...

mmm..alor star kat ne tu ?

Masha Meisters said...

ou.....muke lebih kurang je ni....ada bau2 bacang eh? hee....betul tu kawan ni mcm2 rupa ada...

lelamaisara said...

Best kan kalu ada bff yg baik....