Monday, 17 December 2012

5 lagi rakan blogger,siapakah mereka?? ;-)


Lama rasa tak review kawan-kawan blogger,

Selain blogging,ini juga 1 tempat untuk cari kawan jugakkan
alhamdulillah walau tidak bersua muka terasa macam dah lama kenal ;-)
 nak buat something tangan tak berseni..
ini jala mampu hargai kunjungan anda..hehe..
harap dapat terima ya kawan-kawan ;-)




Blog ni ada dua pemilik tau,kalau Yana L yang wat, posted by Yana Libra.Kalau leonerz yang wat, posted by leonerz. haaaa itulah bezanya..pasangan kekasih ni dan melalui 1 fasa lagi dah ni..hehe..sweet ja ayat mereka..suka baca,kalau tak percaya jom pi terjah tengok..hubungan cinta jarak jauh ni..kalau nak tahu lebih lanjut kenalah geledah blog mereka..first time jumpa blog dikongsi oleh pasangan tau ;-)..Yana pun ahli GSF jugak,so memang ramah2 ahli GSF ni..hehe





Blogger ni memang rajin blogwalking,selalu kalau ayu updates mesti nampak kelibatnya..hehe..tajam sungguh mata aku ni ya..haha..Akak Husna ni dari Pahang,sapa2 orang pahang tu leh la kenal mana tau sebelah rumah ka kan..hehe..jomlah kita terjah blog beliau banyak tentang ilmu,personal updates dari beliau..terjah,terjah jangan tak terjah..hehe






Ni lagi seorang kawan dalam GSF..mestilah peramah,dah tentu tu..hehe..jom-jom kita terjah cik Misi yang comel ni..hehe...opsss tak boleh ngorat dah tau cik misi ni dan berpunya..hehe..rasa macam silap mengenai kerja Masha ni..hihi..kena tanya sis Lela lah..dorang kerja sekali..hehe..dah lama Masha tak update kemanakah hilang???



tengok saja dah tau blogger ni dah kahwin kan..hehe..sangat suka tengok puterinya sangat comel..geram tau ;-)..sis ni pun ahli keluarga GSF juga..hehe..ramah tu dah tentu dah kan ;-)..baru tahu sis kerja dekat Putrajaya dekat jela kita ni..hehe..tapi orang Gomen,ayu swasta..hehe..tak mau cita panjang nak tahu tahap kecomelan family ni jom kita terjah..hehe



 Ni sorang lagi family GSF...ofkos peramah..hehe..nampak tu header comel,dah tentu blog dear ni tentang kehidupan dan permata hatinya..hehe..dah berkahwin sudah sis yang cute ni..nama pun cute mama kan..hehe tak mau cita panjang jom kita terjah n kenal blogger ini..leh lah bertambah kenalan kita ;-)


kenali rakan yang lepas ;-)




Kata Ayu :  mereka semua ni sporting..hehe..jom kawan-kawan yang lain jadi kawan mereka pula,komfirm tak nyesal..hehe..next list dah siap..nantikan kawan yang lain pula..hehe..kena kwnal dulu baru nak boleh karang,tu yang lambat sikit..hehe..opss sory ayu publish draft yang dah lama siap tapi tak publish..itu yang ada header lama kawan2 tu.hehe

29 comments:

Mrs Velentine said...

wah sesi review yea

Anum said...

terjah2

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

yg no 2 tu xberapa familiar g...nk kenal2 bg rapat juga la hehe...yg lain dh kenal n mmg terbaek la :-)

dya bunga said...

nk g terjah blog nurul husna

♥ Miss Hearty ♥ said...

wahhhh..mesti terjah nie ! :)

nadia said...

waaahhhhh bestnyaaa! :)
nak jugekkkkk ;p

QA's ~ mamapapa said...

rajinnya buat review..nanti2 bolehla reviewkan blog akak yg caplesss ni jgk :)

Cik Nur said...

Warga GSF kenal..!
Yang lain tu xkenal lagi.. :)

izan mama mia said...

lama dah tak terima knjungan dr masya

Anis Nisa said...

jom kite terjahh... :D

Yana Libra said...

wah...thank u ayu review saya...susah2 je..hehe~~~ :p

nanakimie said...

sweet sangat pasangan yang share blog tu:)

Busyra Bt Takiyudin said...

semua ahli GSf.. semua baik2.. :)

zera eira said...

zera tgk review yg lepas2. ok. mmg sangat2 terbukti kemesraan, chic na, naniey, dan lain yg ayu review. :)

maaf lama ta bw, agak sibuk dgn sem baru. harap ayu ta lupa zera. :)

fieda said...

baiknya ayu review blog mereka..bertuah dorang..

boni kacak said...

tahniah kepada mereka yang direview tersebut :)

Deqla manjew said...

hihi... smuanya mmg dah dikenali... haah kan, lama betol masha x update blog...rindu jugak dgn celoteh dia tu.. huhuhu

Misya Mialen said...

GSF mmg semua sporting ;)

ejulz said...

cantik2 header.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

leh kenalan ni..hihi.

Kesuma Angsana said...

semuanyer terbaik

Deq's Qienz said...

hehehe salam kenal buat mereka..yg lain ahli gsf kan cuma no 2 tuh ja lum knal

Chic Na said...

rajinnya mereview. bleh kenal ngn yg belum kenal lg tu. huhu..

IntaNBerliaN said...

bagus jugak wat reviw camni kan.. :-)

Cik Aini said...

aisehhh
Ai takdo ka...heheheehe

depa mmg sporting..GSF terabaikk lah :)

JOZAN FC said...

terjah2 diorang semua best2

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alamak! ada nama akak la.. hehe. tq ayu :)

lelamaisara said...

wahhhh...blog akak pon ade..mekasih ayu..malu kite...hehehhehe

Si Matatajam said...

Yeahh semua bebaik & best2 belaka...