Friday, 21 December 2012

Planning cuti 2013 untuk kahwin

\

Excited benar nak cuti tahun depan..
siap planning dari awal sampai hujung tahun..haha..
maklumlah nak kahwin..hehe..tapi Tuhan menentukan segalanya kan..
kita hanya mampu merancang..moga dimakbulkan segala perancangan kita..
cuti tahun ni ada baki lagi 3 hari so bawak ke tahun hadapan..
yang pasti bulan 5 kena ambil cuti..nak tawin la..hihi

Sorry ter'excited' sangat nak cuti terover plak..
sebenarnya tahun depan banyak kenduri kawan Diploma dulu..hehe
itu yang pasal kena planning awal..bukan aku yang kahwin ya..haha
bagi kawan2 kahwin dulu..

dan ishaallah tahun depan jugak kena ambil banyak cuti
kalau planning sambung belajar tu approve..huhu
kira agak busy jugak 2013 nanti ni
ada yang nak panggil kenduri tak??
kalau dekat boleh la pergi nanti..hehe





Kata Ayu:kerja tak banyak tapi mood  melayang..huhu..
nanti ayu balas jejak ya..nak tangkap mood..haha

47 comments:

N.Aima K said...

waaah suspend je

CikZaniff said...

baru dok angan2 mkn nasi mnyak ayu,..hihi..:p

Anum said...

bagus2 :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau ayu yg kahwen pon apa slhnya kan..hihi

teratak hati said...

La ingatkan ayu nk kawen tahun depan..huhu..gimik je tajuk tu..

Mrs Velentine said...

ayu nak kawen bulan 5..wah tak sabar nak tgk

Deqla manjew said...

amboii tajuk tak menahan...bikin suspender.. hahaha...

fuhh... semput nk kejar bw.. tadi tenet wat hal..!! huhu

C'Jai said...

Tanjat boboi...ingatkan ayu nak kawin..tp kalau ayu pun...pe salahnya..alhamdulillah....boleh kami ramai2 serbu kenduri ayu..hehe

abah khalisha said...

Mmg kena planning betul-betul cuti kalau macam tu

Kakzakie said...

Kalau Ayu yg kawen pun apa salahnya dah sesuailah...

Macam mana ayu tangkap mood? Heee....

obat tbc said...

Berbagi Kata Kata Motivasi
Jangan Pernah Menghitung Kerugian Karena Akan Membuat Kita Malas Untuk Membangun Kembali Usaha Yang Rugi Tersebut. Kerugian Cukup Sebagai Bahan Instropeksi Diri Agar Kita Tidak Jatuh Pada Lubang Yang Sama.moga bermanfaat salam kenal.

Nyue said...

igtkan adik kita dh nk kawin..heheheh..excited baca tp alih2..kwn2 dia yg kawin..hehehe..sentap tipah noo

Nurrul said...

Ehh , ingat kan kak Ayu nak kahwin ! ! :)

Bui Junaidi said...

BAKI CUTI KAK BUI 4 HARI JER NAK DIBAWAK KE THN DEPAN..

E'in said...

mati2 ein ingat ayu yg nak kawen taw... huhu

Noor said...

cah..ingtkan dia yg kawin..!!hahaha..
lama xsinggah sini.
http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/12/vitamin-rambut.html

Deq's Qienz said...

ingatkan cik punya blog nih yg nk tawen.iskk tkejut juga la..hehee

wan nurul hezrina said...

lahhh ingat ayu yang nak tawin..hehe dah ngidam makan nasik minyak ni..

boni kacak said...

ye la tu bagi kawan2 kawin dulu. tgk2 dia yang kahwin dulu nanti..hehehe

Ema Blog said...

manalah tahukan memang tahun 2013..akan kahwin...

Ema Blog said...

manalah tahukan memang tahun 2013..akan kahwin...

Chic Na said...

mana tau dah sampai jodoh ayu pun kawen jugak. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

saspen saspen saspennnnn jer ayu ni tau ingat dia yg nk tawennn...kalu ayu nk tawen gtau awal2 kt akak yer nk plan cuti hahaha

nanieybarnieylurviey said...

Suspen je Ayu ni.. Hehe. ingt ayu daaa. :) hehe.. Tu la planning tu ptg tp yg maha Penentu Allah je la. :)

Lwt jgk Ayu.. :(

Si Matatajam said...

Wah2 Ayu dah berjaya buat akak saspen.. Hu hu ingatkan Ayu yg nk kawin...

9n0L4 said...

akhir tahun dpn jom pi tranung. adek kak jaa kawen. hihi.

Natasha said...

jemput2 la =) haha.. kot2 jodoh 2013 da tggu..

ros_reeza said...

Hihihi.. ingatkan ayu yg nak kawen tadi..

♥ Miss Hearty ♥ said...

ingat ayu yang nak tawen..huhuuuu^^

hnahdy said...

mesti xsabar2 kan.. bila la hana nak sampai ke tahap xsabar2 ni.hehe

Dayana Bahar said...

Mana tahu betul ayu yang kawen.. hehe amin...

::CIK LYNN:: said...

alaa...ingatkan ayu yg nk kawen...bru plan nk pi..hehe

Nor Salmi said...

Kita hanya mampu merancang. Manalah tau tetiba jodoh dh sampai pada 2013. Moga hastar nak sambung belajar tu menjadi kenyataan. Amin..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak nak kawen tahun depan jugak la. hehe

Myra Jay said...

Wahhh nak kawen ye thn depan, moga urusan dipermudahkan ye :)

yana yaya said...

ingat akak yg nak kawen td .. heheh imissyou !

Solehah Shamsuddin said...

ish igtkan ayu yg nk kwin tdi :p

lelamaisara said...

ingat ayu nak kawin tadi....:)suspen aje....

ejulz said...

smoga ayu pun dapat kawen tahun depan. :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

ingatkan ayu dahkawin (",)

nik ros said...

la ingatkan awak yg nak kwen.
tapi mana tahu kan. jodoh tu Allah yg tentukan :)

Cik Aini said...

in Shaa Allah :)
mn tau jodoh Ayu taun depan..bajet dh elok dah tu.hehehehe

kinara kinatara said...

ingatkan akak nak kawin xd..:)

TiranaAduka said...

saya tertipu dgn tajuk..tetipu

dya bunga said...

lorh..dya ingtkan ayu yg nk kawen..hahah

sHaRiNa eLyaNa said...

lor..ngtkan dia yg khwn heheh..xpala ada rezeki su pinang cpt yekk

Cik Nur said...

Kita tak tahukan apa terjadi..mana tahu kalau dah sampai masa tahun depan jodoh ayu...