Tuesday, 18 December 2012

Doa Putus Cinta


Putus cinta memang sakit kan?macam kena hiris ja hati.
kalau boleh nak cepat-cepat ja hilang perasaan sakit tu..
apa yang pasti ujian yang kita lalui..ujian dariNya...

kuatkan semangat..cari kekuatan yang hilang..
setiap apa yang jadi ada sebabnya..


ayu pernah jugak rasa putus cinta dulu..
memang lambat nak pulih tapi masa single dulu
best jugak..rasa fresh ja otak ni tak fikir lelaki..haha
alhamdulillah temui hikmahnya...
harap lepas ni ke jinjang pelamin lah..doakan ayu eh.hehe


Selamat bekerja semua!!!mulakan hari dengan senyuman ;-)

29 comments:

dya bunga said...

mmg sakit pun..nnti ayu nk kawen jgn lupa jemput dya ye..:P

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga ke jinjang pelamin..amiinn..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

doa putus cinta pon ada,tak perlu dah,.. sebab dah tak putus cinta (",)

Deqla manjew said...

deqla pun penah putus cinta dgn 1st bf dulu...huhu... betul.. mmg perit.. tp mujur mr erry dtg menghulur kasih..so, skng xmo la putus dgn mr erry ni.. cehh berjiwang2 pulak.. hihihi

cikeyrah said...

betul tue hee

Lyaa Suriany said...

Kite pun penah yu
tp atleast benda mcm ni yg buat kite kuat kan

Maria Menado~ said...

in shaa Allah.. saya pon pernah rasa.. berbulan bertahun nak lupakan.. tapi Alhamdulillah.. tuhan kan maha adil.. saya dpt recover completely. =)

semoga semuanya berjalan lancar utk ayu.. =)

Natasha said...

xpenah tau.. tq.. ;) oldabest for u.

Nyue said...

semua org xnak rasa perasan itu..hope kita dilindungi...sama2 mendoakan kebahagian kita yea adik :))

Kesuma Angsana said...

gd sharing tq

Chic Na said...

aah hancur hatiku. kihkihkih.. InshaAllah lps ni tak putus lg. ;)

Anum said...

InshaAllah

♥ Miss Hearty ♥ said...

betol tu ayu.putus cinta mmg sakit..hope ayu & si dia kekal hingga ke jinjang pelamin yer :)

::aMaD:: said...

erks.nape prmpuan semua yg komen?trsalah masuk forum ke ni?hehe.
semoga empunya blog dan mereka yg membaca sentiasa bahagia selamanya.

IntaNBerliaN said...

pnh jugak dulu mmg perit kan.. tp semua tu ada hikmah :-)

IntaNBerliaN said...

pnh jugak dulu mmg perit kan.. tp semua tu ada hikmah :-)

Mrs Velentine said...

MV yang memutuskan cinta jahatkan..lelaki tue yg sedih

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

putus cinta hahahaha...ada ker yg xpernah kan....

moga ayucepat2 ke jinjang pelamin

p/s:earning cpuv tu xla banyak sgt ayu..boleh la sikit2 himpun utk tabung qalief...ayu punya banya x naik?

Cik Aini said...

hehehehe
boleh buat panduan ni Ayu.ahaksss

Aleeya Atinza Saaid said...

ha ah jgn lupa jemput yea hehehe

Cik Nur said...

terima kaseh sudi berkongsi.. :)

Yana Libra said...

setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya kan~ :)

Misz Mieza said...

In Shaa Allah.. Nanti dah naik pelamin jgn lupa plak roger2.. Hehee.. =)

JOZAN FC said...

moga ayu cepat2 ke jinjang pelamin nanti jgn upe jemput tau hehe =)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

apa yang jadik tu ada hikmah sebaliknya :)

lelamaisara said...

tak nak la putus cinta lagi...huwaaaaaa...moga cinta ku sampai ke syurga...:)

Si Matatajam said...

Nauzubillahiminzalik =.=

wan nurul hezrina said...

mintak Allah jauhkan dr perkataan yang Allah tak suka itu=(

::CIK LYNN:: said...

dulu rasa sedih tp skrg bla pkir blk, nasib baik clash dgn laki tu dlu...hehe