Wednesday, 26 December 2012

Gathering GSF 29 Disember 2012


Keterujaan semakin terasa pertemuan kali pertama bersama Family GSF...
tak sabar rasanya nak bertentang mata..
Dunia Maya hampir ke Dunia Nyata..hehe...
Moga perancangan untuk bersua muka dirahmatiNya
 dan semoga perjalanan semua untuk ke Melaka nanti dipermudahkan..

Akhirnya buat pertama kali pertemuan Family GSF ini
 akan berlangsung di Kak Long Chalet Resort
Moga semuanya berjalan lancar tingaal 3 hari lagi untuk ke sana

terkini Family GSF dah ada baju..
bolehlah kita pakai ramai-ramai nanti..hehe
moga Gathering nanti menjadi kenangan terindah untuk tahun ini

Jutaan terima kasih buat Mama Arina dan Deqla Manjew
atas persiapan tempat pertemuan dan tempahan baju GSF
jasa anda amat dihargai oleh kami semua ahli GSF..hehe
Moga Allah permudahkan segala urusan kita..Amin



Moga nanti berpeluang jumpa lebih ramai lagi blogger.
Ada ka yang sudi??hehe


38 comments:

Deqla manjew said...

yeayyy... deqla pun terasa bahang asmaranya..haha..skali kuar tajuk lagu daaa.. eksaited nk karok la kononnya.. haihh.. segan sebnrnya nk jmpa ni..tp nk gak jmpa..kalo tak rugi sgt2... hihi.. yg bestnye kite p sesama kan ayu? tggu deqla di bts yer.. hikhik.. :)

izan mama mia said...

mg selamat semuanya/...

Jna marcello said...

wahhhhhhhhhhhh seronoknyaa siap ade baju pulak dahhhh *jelesssssss

Anum said...

amin :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya cmni..jeles plak..hihih

BERT said...

wah bestnya dapat berkumpul ya... mesti syiokk habess

Ratu Hatiku said...

Seronoknya... mestilah sudi kalau kena masa dan tempatnya...hihihi

nanieybarnieylurviey said...

wahhh bestnye.. happy2 ye di sana.. jmpe ramai blogger (ahli gsf) :)

Norzie hany said...

Tentu seronokkan bersua di alam nyata.

ejulz said...

waa.. seronok laa.. :)

boni kacak said...

saya dapat rasakan gathering tu pasti sangat2 meriah...hehehe

-meeSUPERGIRL- said...

teringin nak join tp jauh ... sampaikan salam kpd mereka blogger terhebat :)

nanakimie said...

wah,best best,nanti cecepat update ye,nana xleh nak beoliday sgt da,nak exm da,hehe...

Deq's Qienz said...

compom tak sabo tuh..issk jeles ai tau..huhu

zOeY zAu YaH said...

best lah dpt jumpa ramai2 kan hehe.

Si Matatajam said...

Memang rasa asmara tu dah makin bergelojak...hik hik.. Malu pun Ada gak..hu hu >_<

Ayumi Comot said...

wah...bestnya...jeles la yumi,hihihi...

moga baik2 semuanya nnt...jgn lupe upload gambar tau ayu? :)

Bui Junaidi said...

KALAU DEKAT NAK JUGAK KAK BUI IKUT SEKALI..HUHU

Cik Nur said...

sangat terasa tau..!

apapun, terima kaseh dekat mama dan deqla..bertungkus lumus diorg buat yg terbaik buat keluarga GSF,.

Mrs Velentine said...

jealous pula makin membara..hahaha

Natasha said...

best! take care family gsf.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best...moga semua berjalan lancar k...jgn lupa kt akak plak hahaha

QasehnyaRania said...

semoga berjalan lancar henda-Nya..

ayu sehat ..lama ciksu tak singgah..maaf yer sbb ciksu bercuti:D

wan nurul hezrina said...

enjoy urself kay..jgn lupa shoot pic banyak2 kay..seronoknya tapi sedih juga tak dapat join sama

Zie said...

wah bestnya

Haryati Faizal said...

mesti besh kan dpt jumpa ramai2

ieda said...

seronoknyeeeeeeee
kalau lah dpt joint kan ! ;)

have a nice gathering dik !

Chic Na said...

sedihnya tak dapat join. InshaAllah kita jumpa di lain masa ye ayu. enjoyyy.. :)

Misz Mieza said...

Seronoknya! ^_^

Yana Libra said...

berdebar2 tak rase? hehe~ :p

aReLaN said...

kem salam kat semua ye. tak dapat nak join.mungkin next time.hmmm

unsecretostory said...

Seriously bestnya dapat jumpa dengan kawan2 blogger semua . Kalaw ada peluang sure nak join sekali :)

dya bunga said...

sonoknya lh..dya xdpt nk join..byk lgi kje xsettle..

teratak hati said...

Wah bestnya..

sHaRiNa eLyaNa said...

wah besok lah hehe..happy enjoy ya..gmbr byk2 hehe

lelamaisara said...

terima kasih jugak pada ayu kerana sudi untuk memeriahkan suasana..terima kasih pada ai yg bakal menyediakan game yg best...hehehehe..
terima kasih la pada semua n jumpe disanaaaaaa.a....

QasehnyaRania said...

sronok la tu kan ;D
tak sabar nak picca korang kat sana ;D

N.Aima K said...

cepatlah hapdet!!!!