Monday, 3 December 2012

Update dari henpon..


Sabtu dan Ahad hari tu aku ada updates dari henpon..
mula-mula aku download application..

then saja nak  cuba try test..hehe.. 3x tu..hihi..

akhirnya menjadi jugak..'word skodeng' tu dari henpon lah ya..
senanglah nanti kalau keluar gi memana boleh lah guna henpon ja..
tapi korang jangan marah ya bila update guna henpon ni aku lambat bw..
sebabnya bw seronot guna laptop atau pc lagi..hihi..baru puas hati...
so aku bagitau awal-awal tau..hehehe

bila aku dah on laptop..haaa time tu aku jogg lah bw ya..hhehe
baru laju sikit...hihi




icon ni yang aku download..haha comel tak??
eh kawan-kawan selalu kalau 
guna henpon guna application mana eh??








KataAyu:planning minggu ni...baru Isnin dah fikir sabtu ahad tak tau nak buat apa.haha

22 comments:

QA's ~ mamapapa said...

klau update kt phone rsa mcm tak puaskn?

nanieybarnieylurviey said...

setuju.. guna pc jgk yg best utk bw.. if guna fon mcm merangkak sikit.. :)

nani guna blogger kt iphone.. n biasa ari cuti je update kt fon. heee..

nani pun duk pk planning utk weekend ni. kena plan awal2.. haha

Cik Nur said...

wahh..untunglah hp canggih.. :)

tp betullan ayu, BW guna lappy atau pc lagi best kan.. :)

Anum said...

cute

Deqla manjew said...

deqla x penah ada lagi mende ni...nk kena donlod la ni kan...deqla instagram pun x donlod.. haha..ketinggalan rasanya...

nur anis said...

saya tak pernah update guna fone..sebab fon tak canggih..hukhuk,,

♥ Miss Hearty ♥ said...

best la.senang nti nk update slalu even kat luar pon.huhu

ain vanilla said...

kak ayu .
dah lama gila ain tak singgah sini ....
bnyak perubahan dekat blog kak ayu .
hehehe

Nur farahiza said...

fara mmg gune pc ke , mmg sangat slow la pakai kat fon , tak puas den ,. hahhaha

Misz Mieza said...

Wah! Lepas ni makin rajinlah ayu update blog! ^_^

Dayana Bahar said...

akak guna blogger-droid....

sHaRiNa eLyaNa said...

hp sha cap ayam heheh

Arina Shamsul said...

apa nama application ni dear? hehehe.boleh upload gambar sekali tak? hehe.

Yana Libra said...

tak tau sangat pasal application ni~ huhu.

Chic Na said...

cikna takde henpon canggeh. so xtau. hikhik..

awalnya planning. :)

9n0L4 said...

tak pernah update pakai phone. tak puasssss. hehe.

Mrs Velentine said...

selalu update pakai phone mmg tak puas..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xpenah update pakai phone ayu..tp akak ada aplikasi tu...cmner nk guna haha

dya bunga said...

dya guna yg blogger je..xguna blogger droid.haha

lelamaisara said...

tapi tak best sangat update kat hp kan...

Cik Aini said...

kalo nk Bw mmg x best pakai tepon..pakai lappy bru puas kan..kalo stakat nk update tu boleh lah :)

wan nurul hezrina said...

nurul blum pernh lg update ngan hp.klu bls commet bnyakx dah..