Monday, 24 December 2012

My page ;-)


Hari ni Monday ku tak blues..hehe..banyak yang cuti cam kes Deqla jugak ;-)...
dan dengan ketidaksibukan ini..ayu nak umumkan My Page di facebook..hehe..
sebenarnya dah lama buat cuma tak rasmikan lagi..haha






mohon kawan-kawan untuk LIKE..hihi
saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan..hehe
klik dekat image atas ya ;-)..

kalau ada yang ada PAGE gitau ayu ya...nanti boleh menge''LIKE''hehe
Inshaallah moga ukhwah terus kuat antara kita..
dan boleh lah ayu letak link kawan-kawan dekat PAGE
nanti jugak...


22 comments:

abah khalisha said...

dah like!

Anum said...

jom like

sHaRiNa eLyaNa said...

wah heabt dah ada page sndiri tuuuu..hehe boleh la join kita kat http://www.opzzpinky.my/2012/12/mini-segmen-like-fanpage.html

Deqla manjew said...

deqla pun ada page tp x aktif.. haha..tggu GA kite kot ayu baru aktif page kite.. hihi.. nnti deqla like k..skng x leh..kena tggu lunch our.. :)

Anis Nisa said...

nisa dah like... :))

Puteri Afiqah said...

yea ! dah like :)
tahniah, akak dah ade page ~

Rara Nasiha said...

ramai sekarang buat blog page dekat fb kan. kita tak tau nak buat ke tak.

nanieybarnieylurviey said...

nani nani.. *angkattgn..

jemput like jgk..da like!!! :)

Nani punye page

https://www.facebook.com/nanieybarnieylurviey

ejulz said...

dah like.. :)

Cik Aini said...

orait...
otw ke sana tuk LIKE page.hehehe

Cinta Misteri said...

Wah, dh ada fanpage yep..ok, skang gak CiM like

nik ros said...

tak pandai nak buat fan page gini..hehe

Chic Na said...

nampaknya semua dah ada pages. :)

Cik Nur said...

wahh..jap2 nak like.. :)

wan nurul hezrina said...

alahai dakupun kena tempias monday blues jugak ayu oii

Si Matatajam said...

Done liked dear..

LYAfrina said...

wah dah ade page sendiri... nnati lya LIKE ;-)

kinara kinatara said...

kina like ya..:)

N.Aima K said...

dah LIKE dear ;)

Mrs Velentine said...

kejap nnt g like

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ok akak nk p like ni hikss

dya bunga said...

nnti dya on fb dya like ye..:D