Saturday, 1 December 2012

testing skodeng kali kedua..hehe

harap skodeng kali ni berhasil sebab skodeng kali pertama load gambar lain keluar gambar lain.hehe
eh jangan ingat skpdeng bukan-bukan ya.
ni try update guna nset hihi..
sebelum tu nak mintak maaf tadi buzy sangat dengan gi MAHA lagi
tak sempat nak blogwalking sampai habis.nanti ayu sambung lagi ya
melalut la plak..ok la nak tito dulu..dah lewat sangat update...
dah 1/12/12 hari ni...12/12/12 nanti cantikkan..jeng jeng jeng
ada jemputan tak tarikh tu.hehe




dekat MAHA tadi keluar pic lain olak tak.hehe

posted from Bloggeroid

27 comments:

Solehah Shamsuddin said...

buat masa ni jemputan kawin xda la lgi 12/12/12 tu.hope ada nanti :)

Pykaa Pdott said...

12/12/12 bsday abah pyka . hehe cntik kan angkat tuh . msti ramai org kawen amik angkat tuh . hehe

Si Matatajam said...

Lebih tertarik tgk pict Ayu yg cun drpd baca entry.. Ha ha..

TiranaAduka said...

salam ayu
Jln jln pg sabtu..pekabr?


P/s nampak komen ayu kt tempat j'na tadi,.adik ayu kat ms caqgo ke? Ta ada membr kt sana..ramai gak.hehe

Arina Shamsul said...

ayu..itu angsa ke unta? hahaha.

Chic Na said...

nampak cam berjaya ni ayu. huhu..

::CIK LYNN:: said...

lma xjenguk ayu :)

elyna mirsada said...

cumelnye angsa ke ape tue?

Nyue said...

bz dgn Maha pun masih sempat berposing...cantik la..ehehehe

teratak hati said...

Tak jmpe pun ayu kat MAHA..ramai sngat kan..

♥ Miss Hearty ♥ said...

wahhh..dah makin maju nie :) canteknyer kamu disitu ^^

Cinta Misteri said...

Mesti byk g menarik di MAHA

CiM tk berapa bijak upload pic/n3 lalu hp. kalau guna android senang skit tp kena ada wifi, android CiM tkde tenet. huhuhuhu...lom masukkan lagi dn rasanya tak masukkan kot sbb byk sgt line nak kena bayar.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nama ayu sesuai jer dgn orgnya...mmg ayu sangat2 :-)

Cik Nur said...

best tak ke maha tu..?

Anonymous said...

hai

Haryati Faizal said...

mesti letih kan?

Pemikir said...

Nice blog... jemput ke blog saya ye. follow

Dayana Bahar said...

Burung kasawari eik... hihi comel2

boni kacak said...

adoi..ruginya tak pergi Maha. kalau tak boleh jumpa ayu..hehehe

Cik Aini said...

peewitttt
ank dara sap ni..posing maut kat pkk bunga.hihihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tu berjaya dah tu :)

Jna marcello said...

cantik pasu tu ;))

Dezee said...

Dezee pun sama..sibuk lepas masuk alam kerja..nak buat autopost macam xikhlas pula rasanya.. X(

Misz Mieza said...

Menjadi akhirnya.. Hari tu try skodeng entry ayu takde link.. baru beli henpon baru ke ? hehe..

Deqla manjew said...

amboiiii... ni bz berposing...patot la x smpt bw.. haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..guna hp tuuu.

wan nurul hezrina said...

nmpk kurus cket..hihi cun2