Wednesday, 5 December 2012

Kartun yang diminati masa 7 tahun..hehe


Tertiba mengimbau nostalgia kecik2 dulu..hihi..
budak-budak mesti lah suka tengok kartun kan..
tapi feveret dulu bukan Doraemon..hihi..
suka jugak tapi ada lagi yang paling suka..hehe..
kalau sekarang ada upin ipin,Boboiboy,Detective Conan.

Kalau kecik-kecik dulu ini yang aku suka..hehe




Usop Sontorian lah..hahaha
entahla napa aku suka sangat cita ni..
dari dulu dah 1 Malaysia kan..semua kaum ada ;-)


Pastu kartun yang kedua ni plak haaa..hehe

Cer teka kartun apa??hehe



lambat lah korang ni..hihi..kartun Sailormoon ni haa..haha
paling suka watak yang rambut kuning ni haaa
sebab sama macam rambut ayu masa kecik2 dulu..haha

tak salah kartun Usop Sontorian dengan Sailormoon ni
dulu ada dekat TV1 dan TV2 kan..hihi
tak ingat dah 16 tahun yang dulu..haha

Kawan-kawan layan kartun pa masa
kanak-kanak ribena dulu??hihi

41 comments:

Anum said...

huhu

♥ Miss Hearty ♥ said...

eh sama lah.kite pon layan citer2 tuh dulu.hehehe

lelamaisara said...

paling suke sailormoon tu dulu...best nye...

Mrs Velentine said...

hahaha...akak pun layan gak ni...hehehe...slum dunk..dragon ball

Chic Na said...

layan gak kartun ni. lagi satu keluang man. haha.. mmg tak pernah miss.

nanieybarnieylurviey said...

yg nani ingt nani tgk usop santorian, anak-anak sidek, flashman,power rangers, ultraman, dragon ball, doraemon, keluang ma..

Sailormoon tak pernah layan.

usop santorian n anak2 sidek ada full citer kt youtube.. :)

CikZaniff said...

betul-betul..hurmmm..layan apa ea..
doraemon kot..xpon sinchan..hihi

Bui Junaidi said...

SAILORMOON TU KAK BUI SUKA TENGOK..^_^

Jue Jaynee said...

hiiikkk suka usop

Nyue said...

nyue pon suka kartun usop tuu..eheheheheh.....lepas tu kelawar man..heheheh...

kalu sailormoon nyue xsuka sgt..huhu

Cik Nur said...

lama tak tgk usup sontoriankan..
nur dulu rajin gak layan citer ni.. :)

Ctie Anis Nisa said...

same la dgn nisa..bestnye tgok sailormoon..hihi..rindu zaman kecik-kecik...

Deqla manjew said...

haah.. suka jugak dua katun ni... usop tu yg plg best..katun malaysia yg berjaya dulu2..

Jna marcello said...

Ayu usop t fevret Na okayyyyyyy huhuhu

Anywy Ayu barang Na da sampai yey \0/ TENKIYU Ayu!

Mimie Najib said...

rindu nak tgk usop sontorian..bdak2 zaman sekarang ni msti xkenal kartun tu sume kan..

Farra Izzaty said...

Mase kecik2 dulu sy minat winx club dengan ank 2 sidek :) best cita tu

hnahdy said...

semua hana tengok.:)

BERT said...

same la ayu.. akak pun suka katun2 ni jugak.. slain tu suka doremon dengan dragon ball ehhe

MAZLIZA ABD RAZAK said...

sama la...
saya pon layan jugak cartoon2 ni dlu (",)

Si Matatajam said...

Cerita Usop tu mmg sentiasa dinantikan tayangannya ha ha ha..mmg tak kisah walaupun Usop ngan kengkawan jalan punya la slow gerak dia..ha ha..Tp tu la katun pertama Malaysia yg dibanggakan masa dulu..

Dayana Bahar said...

akak layan sailormoon sekali sekala.. feberet dulu2 totally spies,, tom n jerry, tweety

Misz Mieza said...

Samalah Ayu! MM pun layan dua2 ni.. Rancangan yang ditunggu2 ni.. Sampai form 2 kot MM layan Sailormoon ni tau.. Siap ada geng Sailormoon sendiri lagi & opkosla MM jadi Sailormoon.. Ada Sailorvenus, Sailormercury, Sailorjupiter kan ? Dorang 4 orang ke 5 orang ekk ? Tu jer nama yang MM ingat.. hehe..

N.Aima K said...

semua katun ni akak layaaaan hehehe

محمد رازيق said...

memang layan usop sontorian ni. kluang man pun layan.hehe

Yana Libra said...

suka gak kartun2 tu masa kecik dulu..keluang man pun sy suka...hehe~

aryocahyalesmana said...

KAlo di tempat saya tuh.. manusia bajahitam alias masked rider... hehehe.. di situ ada gag?

cikeyrah said...

mmg layan pun usop sontorian nie . .tapi kartun faveret qira yokies, . .ade papa yokies, mama yokies . .hee

aReLaN said...

hohoho...kartun yang memang layan la masa kecik2 dulu.tapi saya tak layan la sailormoon. :p

nanakimie said...

suka jgk ngk US kekecik dulu,heee.....sailormoon xngk sgt^-^

C'Jai said...

akak pun ralit juga nengok waktu tu...heheee..

LYAfrina said...

a ah..dulu femes usop sontorian ni..pastu skarang ni y ala usop..kampung boy...

lya pon layan sailormoon..siap hafal lagu lg

boni kacak said...

hahahahaha..awak pun sempat zaman usop sontorian ni ye?hahahaha

nur anis said...

layan kot dulu...

Bulan Syurga Firdausi said...

memang layan usop dgn selemon ni ..

Cik Aini said...

hahahaha
usop santorian?smp skang ada srg kwn ai tu..dah lekat nama usop sbb dulu2 muka dia ala2 usop santorian..smp skang kitaorg pnggil dia usop santorian.hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hahaha akak pn layan citer tu dulu2...best2 hehehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haaa..dulu moon pon suka gak layan usop sontorian....

sHaRiNa eLyaNa said...

sha suka sailor moon heheh

9n0L4 said...

usop oh usop. hehe. kluang man takde ke. :)

dya bunga said...

lagi satu kartun dragon ball..haha

wan nurul hezrina said...

nurul suka sgt ngan sailormoon.hihihi