Thursday, 27 December 2012

Wajah siapa di cermin itu??


Hari ni datang lewat ke ofis dalam 9.30 pagi baru gerak,
9.40 baru sampai..dekat ja pun.haha..
sepatutnya masuk kerja pukul 8.30 pagi
 tapi hari ni aku terjaga awal pukul 5 pagi dah bangun 
gara-gara sakit perut..
dah longlai dah badan dekat 4-5 kali pergi toilet..
penat ooo..sapa pernah rasa??hehe...

nasib aku dah sms bos awal2 cakap masuk lambat sikit..
dia memang ok ja..hehe..bila masuk kerja staff bahagian aku
 plak nak pergi Banting so tak da sapa lah kat ofis,
tinggal lah aku seorang..
aku tak nak ikut sebab penat terasa lagi boleh lah relax sikit..hehe..
so inilah kerja nya..haha

v
v
v
v
v
v
v
v


muka penat..pucat benor datang kerja.hehe

eh blog sapakah dibelakang itu??haha
baru menyingah tadi..hehe

pipi yang kembong tu abaikan lah eh...hehe

sedih lah plak tengok pic ni..apa pun nak tampal gak..haha
terjadi sesuatu kat mata aku tu..
opsss jangan sebut berjangkit tak tahu erk..hehe







KataAyu:nanti sambung bw tak sempat habis plak.kerja dah panggil.huhu

32 comments:

Anum said...

bulatnya

shu said...

food poisoning? cian die..get well soon..

Aleeya Atinza Saaid said...

muka pucat pun ayu tetap comel ..take care ..smlm pun skt perut gak sbb byk sgt mkn buah2 kat kg heeee..tp arini da ok...=)

Deqla manjew said...

lorh.. jgn sedeh2 dear.. apapun, tetap manis tau..deqla lagi la byk bintik hitam..cacat hidong deqla..haha.. sabtu nk jmpe pakai cantik2 tau..kata nk dating kan.. haha..

Rara Nasiha said...

sempat lagi ye bergambar dalam office. hihi :)

unsecretostory said...

Alaaa xsehat ke , makan ubat naa :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

memang pernah rasa cam tu
kalau kena cirit birit

Noor Ikmal said...

Assalam, memang susah kalau sakit perut nie... kena ulang alik masuk tandas lah jawapannya... hahhaha... sempat lagik nak tangkap gambar depan cermin... ^_^

boni kacak said...

saya nampak ada ketuat kat mata tu...hehehe

deq's qienz said...

mcm tak ceria ja muka..compom tak sempat mekap kan..hehee

Mrs Velentine said...

comelnya ayu..hehe

Cik Nur said...

ingatkan entry seram tadi..
hihihihi..rupanya wajah ayu yang memang ayu di dalam cermin tu..
hihihi.. :)

dya bunga said...

pnt kot kalau asyik masuk toilt keluar toilet.hehehe

etuza said...

cermin tu kadang memberitahu kelemahan kita sendiri. sebab itu kena cermin dulu diri sendiri kan...maksudnya usah kita umpat orang biarpun nampak kelemahannya.

Chic Na said...

rajinnya dtg keja jgk. mc jelah. huhu.. minum isotonic drink banyak2 ayu. ;)

lelamaisara said...

nape tak amik mc aje Ayu...cian Ayu...

Cinta Misteri said...

Esok mc je, kan nk gi jimba2 kat melaka.

Haryati Faizal said...

takde member la tu..sakan bergamba hihihi

Cheq Kaq said...

a'aa laa dik..pucat muke ko dik..sian..rehat2 laa

kinara kinatara said...

semakin boolat nie kak ayu..banyak makan pau ye/...:)

Karukord Jagau's said...

tembam pipi....tapi comel laaa..
mcm kenal la blog kaler ijooo tu hehehee

sHaRiNa eLyaNa said...

comey..tp muka pusat..

Che Rosliza Che Mat said...

tembamnya pipi..

wan nurul hezrina said...

alolololo bumbumbum..hehehe..takper kurus sangat dok lawa.samalah kita tembam gak

Misz Mieza said...

Teringat zaman2 bekerjaya dulu.. HAri minggu kena datang lab.. Aktiviti utama bercamwhore sensorang sebab tak teman.. Dah lama tak buat.. Huhu~~

Khairun Solehah said...

get well soon.. comel akak =)

ros_reeza said...

Alahai siannya..ayu.

9n0L4 said...

takleh tinggal amek gmbr sdiri ehhh. hihi.

N.Aima K said...

ni mesti mengintai neh

Cik Aini said...

hihihi
trademark kita tu ayu..pp kembung,xpe2 mantain comeeeell :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sian ayu...apsal xmc jer ayu...nampak muka pun dh tau pucat

Si Matatajam said...

Nice captured Ayu...pucat pun still cute tau...