Friday, 7 December 2012

Lepas klinik sekarang Hospital plak...

tak tahu nak cakap apa sekarang
dah jumpa doktor kat klinik tadi
sekarang kena datang hospital plak
sebab kan no lambat lagi
boleh la update.boring sorang2.

meh nak cita dialog last kt klinik tadi
lepas cek semua siap kena baring lagi last2 doktor cakap....
doktor:"awaknkena duduk hospital ni".
aku      :"hah apa doktor??"terkejut beruk aku tau serius ke sakit aku ni.tapi kalau nak ikut memang takut kan.yela dah ingat macam2 dah..
doktor : "awak kena rujuk doktor.
aku       : oowwwhhh...

panjang benar oowwhh aku kan.hehe
tu la bila kepala serabut orang cakap
apa pun tak boleh nak fokus

doakan ayu tak da apa2 eh...
sebab ntah apa doktor tulis kat surat tu..
sampai nak daftar tadi pun dia cakap
kena daftar harini jugak.maybe dia dah rujuk doktor kat hospital tu kot
lama ja aku kena tunggu..

nanti ayu cita lepas dah buat checkup nanti
comfirm dah hari ni aku tak
pergi kerja la jawabnya

kawan2 doakan ayu tak da sakit apa2 eh..lepas 5 hari baru nak datang check.huhu...
Ya Allah hilangkanlah resah dihati ini.berilah berita yang baik padaku...

dah jumpa doktor tadi..nanti ayu cita next entri..nk balik dulu petang ni kena datang balik kaunter buka pukul 2.45..

Published with Blogger-droid v2.0.9

31 comments:

Yana Libra said...

nape ni ayu??

harap semuanua ok aje..

Anum said...

ok tunggu next enrty

Mimie Najib said...

insyaAllah takde apa2 yang merisaukan.. :)

Cik Aini said...

amin..
hopefully xde apa2 lah eh..
sbb kalo bab ketul2/bengkak tu kalo time period mmg lah jd tp kalo abis period dah ilang rasanya..huhu
apapun ai doakan Ayu xde apa2,moga sumanya baik2 saj..amin

syg Ayu ketat2 :)

hnahdy said...

jadi duduk hospital la ni?

hnahdy said...

jadi duduk hospital la ni?

CikZaniff said...

hope ayu xdak apa-apa eh..pike yang positif tau..:)

Deqla manjew said...

deqla pulok yg risau dear...huhu...hrp sgt xde apa2 eh..smpai kena p sepital pulak..kalo deqla pun mmg kecut perut..

p/s : ayu wassap x hari ni?? deqla x dpt wassap la..tenet dah habis..hihi..mlm kot br boleh wassap..

Nyue said...

nyue doakan ayu xde sakit apa2....

nanieybarnieylurviey said...

harap xde apa2. Aameen.. xthu pun ayu sakit..

Tk cre dear.. tunggu ayu update soon..

Haryati Faizal said...

mintak2 semuanya ok la ye....

Kakzakie said...

Ayu kena denggi ke? Allah... harap tak ada apalah. Tapi kalau kena admitted tu mesti agak serious tu..

Ctie Anis Nisa said...

InsyaAllah takde apa-apa ayu..doa byk2 k..nisa doakan semuanya ok..

BaNu Syah said...

semoga ayu baik2 sahaja..insyaallah sy doakan x de yg serius

Mrs Velentine said...

ayu kenapa??nnt gutau k..MV doakan Ayu baik2 jer

Cik Nur said...

Ameen..!
nur sentiasa doakan....

Bui Junaidi said...

BERDEBAR PULAK KAK BUI BACA..HAHA

Chic Na said...

mcm serius je ni ayu. semoga ayu takde pape. jgn risau sgt ok.

Azlina bt. Azis said...

eh sakit apa plak ??

lelamaisara said...

Ayu akak doakan yg terbaik untuk ayu....

Si Matatajam said...

Risau plak baca entry ni..hope x da apa2 ..

QasehnyaRania said...

takut pulak baca ni u.
jaga diri tau ;D

Dayana Bahar said...

sabor jelah ayu huhu nanti akak wasap..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

moga tak ada apa-apa ayu

jaakechik said...

nape ni ayu? ayu sakit apa ni?

Izara4eva™ said...

risau pulak kt ayu..

ros_reeza said...

Jgn risau risau sangay ye ayu.. ros doakan semuanya ok je.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ayu hope xder apa2 yer..risau akak baca entry ni mcm seyes jer

Che Rosliza Che Mat said...

Risau pulak Sis baca..

sHaRiNa eLyaNa said...

ayu skit apa?

wan nurul hezrina said...

cuak gak doktor tuh kta kena duk sepital.huhu