Sunday, 2 December 2012

Malam-malamku...

minggu ni terasa cepat ja berlalu
kawan-kawan rasa cepat tak?hehe
dengan busy kerja
weeked pun rasa cam cepat ja
ayu mintak maaf sangat2
bw tertangguh lagi la

inshaa Allah esok free ayu balas jejak ya
banyak yang tak dapat publish lagi

eh sapa dah tengok Sepah the movie?
ayu dah tengok..not bad
best jugak tau jepp terbaiklah.hehe
ok sok ayu terjah kawan-kawan ya




tajuk buku ni cam best.tapi tebal sangat.huhu

posted from Bloggeroid

25 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

ya hari smakin hari cpt ja kan..huh

Nurfaezah Abdullah said...

halo ^^ sy blm tgk lg the movie. byk movie bru sy ketinggalan. taken, hotel transvylania. and byk lg lah hehe.

ejulz said...

mmg pun.. ejulz sibuk urus hal perpindahan ofis mggu ni.. hehe

Chic Na said...

aah cepat sgt. lg2 bila dah masuk bulan 12. huhu..

boni kacak said...

tak tengok lagi filem tu...tapi memang ramai cakap best...

Misz Mieza said...

Sepah the movie? Tak tengok lagi.. Huhu~~

♥ Miss Hearty ♥ said...

'maaf jika aku tak sempurna'..eceyyy,macam best je buku tu! hehe

eitcha,IM said...

eca pun rasa cepat jer masa berlalu.. bila sibuk tak perasan masa tu semakin beredar :)

Yana Libra said...

dah baca lama dah novel tu..tak ingat dah pasal ape..huhu~ :p

Deqla manjew said...

hihi... sepah the movie best la jugak..yg buat best pun sbb ada jep ngan shuib.. mamat tu kureng la sikit kan..huhu

MAZLIZA ABD RAZAK said...

best ka sepah the movie , tapi jangan mimpi la nak pi tengok sb hubby tak suka tgk wayang crita mlayu (",)

Si Matatajam said...

Bestnya Ayu ngan Deqla dah layan movie sepah... Akak tgk online ja kot nnt..

etuza said...

saling memaafkan adalah amalan yang terbaik .tahniah

nanieybarnieylurviey said...

waaa nani belum tgk.. tp best kan sepah.. nk2 jepp.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tk tgk juga ni..huhu

Cinta Misteri said...

Kaki novel jugak yep. CiM dh kurg baca novel skang. Suka baca blog org, cerita realiti memotivasi diri. Hehe cheewah.

Sepah d movie lom tengok lg. Tp in plan nk tonton LBS2, KATERINA

Haryati Faizal said...

mang besh pun novel tu, akak baca dah...

Cik Nur said...

belum tgk lagilah ayu..

Mrs Velentine said...

tertarik ngan tajuk novel tue

ain vanilla said...

waaahh2 .
baca novel jugak .
boleh la lepas ni birthday ain akk hadiah kan ain novel .
huhu
(muka tak malu)
gurau je.
kadang2 baca novel ni macam dah x bagi je nak buat apa2 kerja lain .
duk melekat jew la ngn novel .

Dayana Bahar said...

tak terasa perjalanan hari.. sedar2 dah penghujung 2012... huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ala xtgk lg..tp klu sepah mmg nk sgt tengok...

lelamaisara said...

dah lame tak bace buku tebal2...hahha pemalas kan...

Cik Aini said...

buku tu best Ayu..
ai dah abis baca dah..sedih ada hepi pun ada..

wan nurul hezrina said...

rata2 blogger rajin juga bca novel yea